aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚίρζης: «Κονναφής – Αυγουστή θα είναι εξαιρετικό δίδυμο» (vid)

Κίρζης: «Κονναφής – Αυγουστή θα είναι εξαιρετικό δίδυμο» (vid)

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Απόλλωνα και η ανακοίνωση του Πέτρου Κονναφή ως διευθυντής ποδοσφαίρου των γαλάζιων.

Αρχικά ο Κίρζης ανέφερε: «Ένα ποσοστό των επιτυχιών μας ανήκει στον Πέτρο ο οποίος στελέχωσε την ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Γνωρίζει καλά τα πλαίσια που δουλεύει η ομάδα. Ξέρει όλους τους παίκτες. Έχει άριστη σχέση με τον προπονητή μας και θα δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο. Πιστεύουμε ότι η παρουσία του Πέτρου στο Κολόσσι θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα».

Με την σειρά του ο Πέτρος Κονναφής τόνισε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον προπονητή και όλο το οικοδόμημα του Απόλλωνα που μου έδωσε την ευκαιρία. Το θέμα τώρα είναι να φθάσουμε την ομάδα εκεί που χρειάζεται. Ο στόχος είναι να εκπληρώσουμε τους στόχους, το κύπελλο, το πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά με τον προπονητή. Τερμάτισα την καριέρα μου και δεν θα εκπροσωπώ κανένα ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας».

Στην συνέχεια ο Κονναφής πρόσθεσε: «Καταλάβαμε από νωρίς ότι αποτύχαμε στην θέση του αριστερού μπακ, βρήκαμε τον Κερμπρ, τραυματίστηκε. Αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο ήταν να βρούμε κάποιο άλλο μέσα σε 10 μέρες. Η πολιτική μας είναι να μην γίνονται μαζεμένες πολλές μετεγγραφές, θέλαμε να φέρουμε κάποιο ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έκανε την διαφορά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ