aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαKίρζης για Κονναφή: «Κυκλοφορούν κουτσομπολιά για τον ρόλο του Πέτρου.»

Kίρζης για Κονναφή: «Κυκλοφορούν κουτσομπολιά για τον ρόλο του Πέτρου.»

Το ρόλο του Πέτρου Κονναφή στον Απόλλωνα ξεκαθάρισε ο Νίκος Κίρζης. Ο πρόεδρος των γαλάζιων ανέφερε ότι ο στενός του συνεργάτης απλά προτείνει ποδοσφαιριστές και υπογράμμισε πως η έλλειψη επικοινωνίας με τον κόσμο είχε αποτέλεσμα να κυκλοφορούν κουτσομπολιά για τον ρόλο του Πέτρου.

Η σχετική αναφορά: «Ο Πέτρος είναι ένας πολύ στενός μου συνεργάτης. Ο ρόλος του είναι να προτείνει παίκτες όπως κάνουν πολλοί μάνατζερ εδώ και καιρό. Μόνο φέτος ο Απόλλων συνεργάστηκε με 24 διαφορετικούς Κύπριους και ξένους μάνατζερ. Από την μέρα που έφυγε σαν τεχνικός διευθυντής από τον Κολόσσι, τον τελευταίο λόγο για τις μετεγγραφές τον έχει ο εκάστοτε προπονητής.

Υπάρχουν και δηλώσεις από τον Σωφρόνη Αυγουστή που είχε πει ότι είναι πολύ ευχαριστημένος γιατί η διοίκηση του έφερε ότι ακριβώς έχει ζητήσει. Όταν ο ίδιος προπονητής λέει ότι του έφερε η διοίκηση ότι ακριβώς ζήτησε, δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι εγώ. Αυτή η έλλειψη επικοινωνίας με τον κόσμο είχε αποτέλεσμα να κυκλοφορούν κουτσομπολιά για τον ρόλο του Πέτρου. Είναι από τις προτεραιότητές μου να το ξεκαθαρίσω με τον κόσμο ότι η δουλειά του είναι μόνο να προτείνει παίκτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ