aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚίρζης: «Εμένα δεν μου είπε τίποτα ο Ρομπέρζ, θα γίνει έρευνα»

Κίρζης: «Εμένα δεν μου είπε τίποτα ο Ρομπέρζ, θα γίνει έρευνα»

Για το «καυτό» θέμα που προέκυψε με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ μίλησε ο πρόεδρος του Απόλλωνα. Ο Νίκος Κίρζης ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Τρίτης (21/5) ότι θα γίνει έρευνα για το θέμα του Γάλλου αμυντικού. Επεσήμανε ότι έχει συμβόλαιο έως το 2022 και ότι ουδείς δεν είναι πάνω από την ομάδα, όσο σημαντικός κι αν είναι.

Αναλυτικά η τοποθέτηση:

«Ο Ρομπέρζ είναι σημαντικός, αλλά ουδείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Σύντομα θα έχουμε νέα και το θέμα το μελετά η διοίκηση. Ο ίδιος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Θα γίνει έρευνα για το θέμα του Ρομπέρζ. Θα έχει συνάντηση και ο ίδιος ο παίκτης μαζί μου και με άλλα μέλη της διοίκησης. Σημαντικός παίκτης; Ναι! Αλλά επαναλαμβάνω για να το καταλάβουν όλοι ότι ουδείς δεν είναι πιο πάνω από την ομάδα.

Εγώ προσωπικά δεν έχω βρεθεί με τον Βαλεντίν. Τον είδα πέντε λεπτά πριν την προπόνηση του αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν μου έχει εκφράσει το οτιδήποτε. Δεν έχει έρθει καμία επιστολή. Έχει ανταλλάξει κάποιες απόψεις με τον Πέτρο Κονναφή και τον προπονητή. Σε μένα δεν είχε πει κάτι».

Αν έχει ρήτρα αποχώρησης: «Ούτε ρήτρα υπάρχει, ούτε τιμή ορίσαμε. Επαναλαμβάνω δεν έχουμε βρεθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ