aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαKιννής: «Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δέκα παιχνίδια»

Kιννής: «Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δέκα παιχνίδια»

Ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 αναφέρθηκε και στην τιμωρία που επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή, αλλά και στον επόμενο αγώνα που είναι το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Οι δηλώσεις του κυρίου Κιννή:

«Είναι μια τιμωρία που έρχεται σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Μας είχαν προειδοποιήσει από την ΚΟΠ. Είχαμε προσπαθήσει να το αποτρέψουμε. Τώρα είμαστε ενώπιον μια τιμωρίας και είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε χωρίς τον κόσμο μας. Όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ σημαντικά. Το να παίζεις στην έδρα σου, χωρίς τον κόσμο, δεν είναι και το καλύτερο. Μακάρι με την οποιαδήποτε τιμωρία να μπορέσει να εκλείψει αυτό το πρόβλημα, όμως στην τελική το πληρώνουν μόνο τα σωματεία. Αν η πολιτεία δεν λάβει αυστηρά μέτρα νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα θα υπάρχει και θα διαιωνίζεται».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Η ομάδα προετοιμάζεται γι’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε αρκετές επιστροφές και θα πάμε για τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δέκα παιχνίδια για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν αποπροσανατολίζει οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στην αντίπαλη ομάδα. Θα πάμε σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ