aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚιννής στο «Goal»: «Εκδόθηκε παράτυπα το δελτίο υγείας του Ουζόχο»

Κιννής στο «Goal»: «Εκδόθηκε παράτυπα το δελτίο υγείας του Ουζόχο»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Απόλλων προχώρησε σε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση για αντικανονική συμμετοχή του τερματοφύλακα Φρανσίς Ουζόχο. Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ομάδα της Λεμεσού παραπέμπει σε ζητήματα τα οποία δημιουργούν νέα δεδομένα και δεν περιορίζονται μονάχα στη συμμετοχή του Νιγηριανού τερματοφύλακα στο πρόσφατο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Με την καταγγελία στην Αστυνομία, η ομάδα της Λεμεσού κάνει ξεκάθαρο ότι έγιναν παρατυπίες στην έκδοση του δελτίου υγείας. «Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο ανακοινώνει ότι έχει καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Φρανσίς Ουζόχο στον μεταξύ μας αγώνα, ο οποίος  διεξήχθη στις 2 Φεβρουαρίου, αναφορικά με την εγκυρότητα του δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή. Αφίχθη την 1η Φεβρουαρίου στις 16:05, ενώ το δελτίο υγείας του εκδόθηκε από τον Κ.Ο.Α πριν από το κλείσιμο του αρμόδιου τμήματος (08:00-14:30) την ίδια μέρα. Αναμένουμε τον Κ.Ο.Α. και την Αστυνομία να ολοκληρώσει την έρευνα το συντομότερο δυνατόν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας η γνησιότητα του δελτίου υγείας του Ουζόχο!

Από τις θέσεις του Απόλλωνα προκύπτει θέμα πέραν του αγωνιστικού και πέραν των εξουσιών του Αθλητικού Δικαστή. Η ομάδα της Λεμεσού ζητεί εκτός από την έρευνα του Οργανισμού και την παρέμβαση της Αστυνομίας. Ήδη έγιναν καταγγελίες και το ζήτημα έχει πάρει τον δρόμο του. Χθες, βρέθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Απόλλωνα και προχώρησαν σε κατάθεση για το εν λόγω σοβαρό θέμα.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση Απόλλων: «Τα 10 ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν από τον ΚΟΑ»

Ο αντιπρόεδρος, Φανός Κιννής, αφού ανέφερε στο «Goal» ότι ο Απόλλων προχώρησε σε καταγγελία και στην Αστυνομία, κρίνει ότι υπήρξε παρατυπία στην έκδοση του δελτίου υγείας. «Προχωρήσαμε σε καταγγελία στην Αστυνομία και έχουμε όλα τα στοιχεία πως εκδόθηκε παράτυπα το δελτίο υγείας του Ουζόχο. Ο ΚΟΑ και η Αστυνομία μπορούν να βρουν τις λεπτομέρειες και την ώρα άφιξης του ποδοσφαιριστή και να προχωρήσουν ανάλογα», ανέφερε ο κ. Κιννής. Το θέμα λοιπόν παίρνει διαστάσεις και με βάση τα στοιχεία που κατέχει η διοίκηση του Απόλλωνα θεωρεί ότι έγιναν σοβαρές παρατυπίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ