aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚιννής: «Πρέπει να τηρούνται όλα στη συμφωνία. Ξύνουμε παλιές πληγές»

Κιννής: «Πρέπει να τηρούνται όλα στη συμφωνία. Ξύνουμε παλιές πληγές»

Για το θέμα της αποζημίωσης των ομάδων που δεν συμμετείχαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω της απόφασης για διακοπή του πρωταθλήματος, τις πληροφορίες για κάθοδο ξένων διαιτητών και τη μάχη του τίτλου μίλησε ο Φάνος Κιννής. Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα σε δηλώσεις του στον Super Sport FM τόνισε ότι σε μία συμφωνία πρέπει να τηρούνται όλα, ενώ υπογράμμισε πως εάν έρθουν ξένοι διαιτητές θα τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς προκατάληψη έστω κι αν γίνουν λάθη

Για τα λεφτά της αποζημίωσης σε ΑΕΛ και ΑΕΚ: «Αυτό έχει χιλιοειπωθεί. Είχε δηλώσει ο πρόεδρος τι είχε συμβεί πριν μήνες. Είχαν συμφωνηθεί και άλλα πράγματα, όχι μόνο τα χρήματα της Ευρώπης, όμως κάποια σωματεία αθέτησαν στο μεγαλύτερο τους σκέλος τις συμφωνίες και είχαμε πει ότι δεν πρόκειται να τηρήσουμε τις υπόλοιπες. Όταν υπάρχει μια συμφωνία πρέπει να τηρούνται όλα, όχι μόνο αυτά που θέλουμε. Ο πρόεδρος μας ήταν ξεκάθαρος. Τώρα ξύνουμε παλιές πληγές. Αν θα αλλάξει κάτι δεν το ξέρω, θα το δείξει ο χρόνος και θα το μάθετε. Τα δεδομένα αυτά είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Για τις πληροφορίες περί καθόδου ξένων διαιτητών: «Έχουμε και εμείς κάποιες πληροφορίες. Είμαστε από τις ομάδες που ζητήσαμε την κάθοδο ξένων διαιτητών και αν αυτό γίνει κατορθωτό θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς προκατάληψη έστω κι αν γίνουν λάθη. Κάποια λάθη δυσκολευόμαστε όλοι να τα δικαιολογήσουμε και αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά όλος ο κόσμος. Είναι άνθρωποι και οι διαιτητές. Είναι κουραστικό να κάνουν έναν σημαντικό παιχνίδι και την επόμενη να πηγαίνουν έστω και ως VARιστες σε έναν άλλο αγώνα»

Για τη μάχη του τίτλου: «Όταν υπάρχει βαθμολογική διαφορά, αυτός που βρίσκεται στην πρώτη θέση έχει το προβάδισμα. Υπάρχουν ακόμη εφτά παιχνίδια και αν τα κερδίσουμε θα είμαστε πρωταθλητές. Από τη στιγμή που είναι στα δικά μας πόδια θα παλέψουμε για όλα τα τρίποντα. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε που θα μας βγάλει στο τέλος. Σε κάποια παιχνίδια δείξαμε ότι έχουμε την μεγαλύτερη ποιότητα, αυτό που χρειάζεται είναι να έχουμε και συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Υπήρχαν αποτελέσματα που δεν μας ικανοποίησαν, όμως θεωρούμε ότι έχουμε τις δυνάμεις για να πάρουμε τον τίτλο. Δεν είναι εύκολο, όμως όσες πιθανότητες έχουμε θα τις κυνηγήσουμε. Οι παράγοντες του να μην βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση είναι πάρα πολλοί, χάθηκαν βαθμοί που δεν έπρεπε, όμως είμαστε εκεί».

Για τις δηλώσεις Χάρη Σαββίδη για το πόρισμα στην κατάθεση Σταύρου Παπασταύρου: «Ο κ. Παπαχαραλάμπους από ότι ξέρω έχει αποχωρήσει από την Επιτροπή. Δεν γνωρίζω το λόγο που έχει πάει σήμερα στην Αστυνομία, είναι δικό του θέμα. Απ’ εκεί και πέρα υπάρχει μια νέα επιτροπή που θα πρέπει να κάνει τη δουλειά της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ