aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚιννής για Βάλε, το ντέρμπι με την Ανόρθωση και τη συνάντηση με Ε.Δ.

Κιννής για Βάλε, το ντέρμπι με την Ανόρθωση και τη συνάντηση με Ε.Δ.

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1 ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας των “κυανόλευκων”, Φάνος Κιννής.

Για την εβδομάδα που πέρασε και πόσο μπορεί να επηρεάσει: «Οι ποδοσφαιριστές είναι προσηλωμένοι στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Θεωρείται λήξαν και θα δούμε πώς θα υπερασπιστούμε τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα μας».

Για το αν είναι προβληματισμένοι για την περίπτωση Βάλε: «Είναι δεδομένο, αλλά δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Όταν ένας παίκτης παραπέμπεται στη Δικαστική τρεις μέρες μετά το παιχνίδι… Είδαμε πώς χάθηκαν οι βαθμοί και τι συνέβη μετά».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «Μετά το παιχνίδι με τον Ερμή η ομάδα ξεκίνησε μια αντεπίθεση. Δεν είναι μόνο οι βαθμοί, είναι και η εικόνα της ομάδας που βελτιώθηκε. Είμαστε σε καλό δρόμο και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε νικηφόρα και την Κυριακή».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Βλέπουμε αυτό το παιχνίδι με σοβαρότητα και θα είμαστε πανέτοιμοι να αγωνιστούμε με μια καλή ομάδα όπως η Ανόρθωση».

Για την τιμωρία του διαζώματος: Κλείνει μια ολόκληρη κερκίδα. Είναι άδικο για μας και τους ποδοσφαιριστές».

Για τη συνάντηση με την Επιτροπή Διαιτησίας: «Υπήρξαν κάποιες ανταλλαγές απόψεων, όχι κάτι το ανακοινώσιμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ