aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚιννής: «Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Κιννής: «Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το πρωτάθλημα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η νοοτροπία καλλιεργήθηκε στον μέγιστο βαθμό, το μέταλλο έγινε πιο δυνατό και η πίστη των κυανόλευκων πως έφθασε η σεζόν που θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα, ωρίμασε για τα καλά. Ο Απόλλων έχει τα φόντα να φέρει το πρωτάθλημα στη Λεμεσό, όπως λένε και οι άνθρωποί του.

«Αυτή η διοίκηση είναι στον έκτο της χρόνο και κάθε σεζόν που περνά παρουσιαζόμαστε πιο δυνατοί και πιο απαιτητικοί», δήλωσε στο «Goal» ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, συμπληρώνοντας: «Είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε ένα πρωτάθλημα και τα προηγούμενα χρόνια, όμως λάθη και συγκυρίες δεν μας άφησαν. Τώρα είμαστε έτοιμοι, έχουμε μάθει και από τα λάθη μας και με την ομάδα που έχουμε, είμαστε σε θέση να το πετύχουμε φέτος».

Συνεχίζοντας, το στέλεχος των κυανόλευκων τόνισε: «Προσπαθούμε να δουλεύουμε όσο πιο σωστά γίνεται. Το να μπεις ομίλους τρεις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο και το μόνο που μας λείπει είναι ένα τίτλος πρωταθλήματος και οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε πως θα έχουμε δύσκολη αποστολή, όμως έχουμε ενισχύσει την ομάδα σε τέτοιο βαθμό έτσι ώστε να έχουμε τις αντοχές για να πάμε μέχρι το τέλος και να φέρουμε σε πέρας τη αποστολή μας».

Μετά και τα παιχνίδια στην Ευρώπη, η εμπιστοσύνη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών μεγάλωσε. Τα παιχνίδια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι δύσκολα. Η Έβερτον, η Αταλάντα και η Λιόν είναι σε ψηλότερο επίπεδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι κυανόλευκοι θα υψώσουν λευκή σημαία. «Φανήκαμε άτυχοι με την κλήρωση, αλλά θα κάνουμε το παν για να είμαστε συνεπείς στους αγώνες μας. Δεν μπορεί κανένας να προδικάσει την τύχη μας. Θα δούμε στην πορεία, τι μπορούμε να κάνουμε», σχολίασε ο Φάνος Κιννής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ