aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚίνηση-respect Σωφρόνη για τον μικρό Λούσιο Φούσκο

Κίνηση-respect Σωφρόνη για τον μικρό Λούσιο Φούσκο

Σε μια αξιέπαινη πράξη o προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή δώρισε το έπαθλο του «Winmasters προπονητής του Μήνα» για τον Μάρτιο στον Εθελοντικό – Φιλανθρωπικό Οργανισμό των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή», προκειμένου να δημοπρατηθεί και να ενισχυθεί ο αγώνας του ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Φούσκο για το γιο του, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Το έπαθλο δημοπρατήθηκε με υψηλότερη προσφορά αυτή της winmasters.com.cy, η οποία, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, ενισχύει με €300 τον αγώνα ζωής του μικρού Λούσιο Φούσκο, μέσω του «Γκολ στη Ζωή».

«Θέλουμε να συγχαρούμε τον Σωφρόνη Αυγουστή για αυτή του την πράξη, μέσα από την οποία αποδεικνύεται πως εκτός από καλός προπονητής είναι και κοινωνικά ευαίσθητος. Τέτοιες ενέργειες μεταδίδουν το μήνυμα πως η αποστολή του ποδοσφαίρου δεν εξαντλείται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου αλλά μπορεί  να επεκταθεί και έξω από αυτές, προς όφελος της κοινωνίας», σημειώνει ο Country Manager της Winmasters Κύπρου Βασίλης Κούννος.

Η Winmasters.com.cy είναι ανάδοχος χορηγός του επάθλου «Winmasters προπονητής του Μήνα», του Συνδέσμου Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου. Έχοντας κερδίσει το έπαθλο τις πιο πολλές φορές κατά τη σεζόν 2017/18, ο Σωφρόνης Αυγουστή αναδείχθηκε και «Winmasters προπονητής της χρονιάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ