aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚίνηση για «back up» του Ζοάο Πέδρο

Κίνηση για «back up» του Ζοάο Πέδρο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έγινε πολύς λόγος για τη σταθερότητα της αμυντικής γραμμής τη σεζόν που πέρασε. Είναι αλήθεια πως, σε πολλά ματς η άμυνα του Απόλλωνα πήρε άριστα με τη συνοχή της, όμως υπήρξαν και αγώνες που δεν είχε ανάλογη απόδοση.

Κορυφαίος με διαφορά ήταν ο Ζοάο Πέδρο, ενώ έβγαλαν μια σταθερότητα οι δύο στόπερ, Γιούστε και Ρομπέρζ. Γνωστή και η μαχητικότητα του Βασιλείου. Πέρασαν από εξετάσεις οι αντοχές των αμυντικών και δεν είναι μυστικό πως γίνονται σκέψεις και για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, που θα μπορεί να βοηθήσει και ως στόπερ.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Αλλάζει έδρα ο Απόλλων

Ο Ζοάο Πέδρο ήταν εξαιρετικός και δίκαια αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής στη σεζόν που πέρασε, όμως έβγαλε όλη την περίοδο χωρίς να πάρει ανάσα.

Διαβάστε επίσης: Mε 140 χιλιάρικα… αγοράζεις Ντα Σίλβα

Γι’ αυτό και θα είναι καλό να αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής με τα ίδια προσόντα, για να είναι σίγουροι στον Απόλλωνα ότι από τη δεξιά πλευρά θα είναι καλυμμένοι και δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ