aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κινείται» για Κιελίνι η Τσέλσι

«Κινείται» για Κιελίνι η Τσέλσι

Μια εξ’ αρχής πολύ δύσκολη περίπτωση δουλεύει ο Αντόνιο Κόντε, που έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της Τσέλσι την απόκτηση του Τζιόρτζιο Κιελίνι, ενός παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά από τη συνύπαρξή τους σε Γιουβέντους και εθνική Ιταλίας.

Οι Λονδρέζοι αναζητούν έναν κεντρικό αμυντικό για να πλαισιώσουν τον Κέιχιλ και τον Τέρι, με την περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει να είναι αυτή του Κουλιμπαλί της Νάπολι, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής.

Όσο δεν προχωρά, όμως, η περίπτωση του στόπερ των «παρτενοπέι», τόσο «αναθερμαίνονται» τα σενάρια σχετικά με τον Κιελίνι, με τον Ιταλό τεχνικό των «μπλε» να τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τις ικανότητες του 32χρονου κεντρικού αμυντικού.

Μάλιστα, η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ στη Γιουβέντους για να αποκτήσει τον Κιελίνι.

Παρόλα αυτά, οι «μπιανκονέρι» αναμένεται να προβάλουν σθεναρή αντίσταση για την παραχώρησή του, ωστόσο μένει να διαπιστωθεί και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ