aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚινείται για δυο Γερμανούς η Μίλαν

Κινείται για δυο Γερμανούς η Μίλαν

Τελειωμό δεν έχει το μεταγραφικό «ντεμαράζ» για την Μίλαν που έχει περιέλθει πλέον στα χέρια Κινέζων ιδιοκτητών. Μετά τα περίπου 200 εκ. ευρώ που έδωσε στο τελευταίο μεταγραφικό παζάρι, αναμένεται να στραφεί για την απόκτηση δυο διεθνών με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γερμανίας.

Η ιταλική ιστοσελίδα «calciomercato.com» αναφέρει πως οι «ροσενέρι» αναμένεται να στραφούν για την απόκτηση των Λέον Γκορέτσκα της Σάλκε και Κερέμ Ντεμιρμπάι της Χόφενχαϊμ.

Για τον 22χρονο μέσο των «βασιλικών μπλε» που ενδιαφέρει, επίσης, και την Μπάγερν Μονάχου, οι Μιλανέζοι θα κινηθούν να τον αποκτήσουν μόνο με ελεύθερη μεταγραφή, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της σεζόν. Ενώ, αναφορικά με τον 24χρονο κεντρικό χαφ της «Χόφε», η Μίλαν αναμένεται κάνει διερευνητικές συζητήσεις με την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, καταθέτοντας πρόταση, καθώς ο διεθνής Γερμανός είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο μέχρι το 2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ