aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κίνδυνος» για την ΑΕΚ

«Κίνδυνος» για την ΑΕΚ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Σημαντικό βήμα χαρακτήρισε το ενδεχόμενο νίκης της ΑΕΚ επί της Ομόνοιας, ο προπονητής της Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Δεν έχει άδικο, καθώς η τρέχουσα αγωνιστική μπορεί από τη μια να την ανεβάσει στη βαθμολογία και από την άλλη να τη ρίξει.

Οι κιτρινοπράσινοι είναι τέταρτοι με δύο βαθμούς περισσότερους από τους πράσινους. Αν ηττηθούν, λοιπόν, θα πέσουν στην πέμπτη θέση, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά μετά από 69 συνεχόμενες αγωνιστικές.

Η τελευταία φορά ήταν στην 21η αγωνιστική του 2014-15, στις 23 Φεβρουαρίου 2015. Από την 29η αγωνιστική εκείνης της περιόδου μάλιστα, ανέβηκαν στην τρίτη θέση και έκτοτε μέχρι και την 22η αγωνιστική της τρέχουσας δεν έπεσαν ποτέ πιο κάτω. Μετά το πρόσφατο 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ υποχώρησαν στην τέταρτη και παρέμειναν σε αυτή μετά το επίσης 1-1 με την ΑΕΛ.

Σε περίπτωση, όμως, που νικήσει η ΑΕΚ την Ομόνοια υπάρχουν δύο ενδεχόμενα για να ανέλθει βαθμολογικά: 1) Αν δεν πάρει τους τρεις βαθμούς η ΑΕΛ στο αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. 2) Αν πέσει θύμα έκπληξης ο Απόλλων στο σημερινό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ