aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚίνδυνος για νέα «καμπάνα» της UEFA στην Γιουνάιτεντ

Κίνδυνος για νέα «καμπάνα» της UEFA στην Γιουνάιτεντ

Όπως ακριβώς συνέβη και προ ολίγων εβδομάδων στην αναμέτρηση με την Βαλένθια, η κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους του Μάντσεστερ έπαιξε ξανά τον ρόλο της στην καθυστερημένη άφιξη της αποστολής των «κόκκινων διαβόλων», η οποία έφτασε στο «Ολντ Τράφορντ» μόλις 45 λεπτά πριν την σέντρα της αναμέτρησης με την Γιουβέντους.

Σε όλη αυτή την ιστορία «deja vu» έρχεται να προστεθεί και η εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που αναμένεται να επιφέρει ακόμα μεγαλύτερη ποινή από μεριάς της UEFA, η οποία έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι αμείλικτη σε τέτοια θέματα.

Το χρηματικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στην Γιουνάιτεντ για την αργοπορημένη άφιξη ήταν 15.000 ευρώ, ενώ ανάλογο αναμένεται να είναι το ποσό και για τους «εισβολείς».

Προ τετραετίας η UEFA τιμώρησε την Τότεναμ με το ίδιο χρηματικό πρόστιμο λόγω της εισβολής τριών φιλάθλων της κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Παρτιζάν για τους ομίλους του Europa League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ