aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚίνδυνος αποκλεισμού της Λίβερπουλ από το Λιγκ Καπ!

Κίνδυνος αποκλεισμού της Λίβερπουλ από το Λιγκ Καπ!

Ορατός είναι ο κίνδυνος αποκλεισμού για την Λίβερπουλ από το Λιγκ Καπ, καθώς φέρεται να χρησιμοποίησε παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με την ΜΚ Ντονς για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τον Independent, ο παίκτης που λέγεται πως δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, είναι ο Πέδρο Τσιριβέγια. Η αγγλική ομοσπονδία απαιτεί άδεια για κάθε παίκτη που έχει αγωνιστεί εκτός Νησιού ή που θέλει να αγωνιστεί στην Αγγλία για πρώτη φορά και ο 22χρονος Ισπανός μέσος, παρότι εντάχθηκε στο δυναμικό της Λίβερπουλ το 2013, πέρασε το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν δανεικός στην Εξτρεμαδούρα και επιστρέφοντας θα έπρεπε η άδειά του να ανανεωθεί.

Η Λίβερπουλ, σύμφωνα με εκπρόσωπό της, είχε κάνει σχετική αίτηση στην FA τον Ιούλιο, αλλά σε περίπτωση που κριθεί πως έκανε παράβαση θα ζητήσει να τιμωρηθεί με πρόστιμο, όπως είχε συμβεί σε μια ανάλογη υπόθεση με πρωταγωνίστρια την Σάντερλαντ το 2014.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ