aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚινδυνεύει με βαριά τιμωρία η ΑΕΛ

Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία η ΑΕΛ

Όλα όσα έγιναν στον επαναληπτικό αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Αούστρια, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον παρατηρητή της ΟΥΕΦΑ. Τι σημαίνει αυτό; Πως, δεν  δεν της έφτανε ο αποκλεισμός της ΑΕΛ, κινδυνεύει  και με βαριά τιμωρία από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, μετά τα συμβάντα στο ματς που είχε διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Διπλό το κακό, δηλαδή.

Να υπενθυμίσουμε πως 15ο λεπτό υπήρξε διακοπή του αγώνα για ρήξη αντικειμένων, κάτι που είχε στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Σαν να μην έφτανε αυτό, περίπου 10 λεπτά μετά ήλθε η αποβολή του Μάρκο Αΐροσα και έγιναν όλα όσα έγιναν. Στην έκθεση του παρατηρητή καταγράφηκαν σχεδόν τα πάντα και είναι δεδομένο ότι θα προκύψει πρόστιμο, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας που θα ισχύσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πολύ πιθανό να προκύψει τιμωρία και στον Αϊρόσα για τη συμπεριφορά του μετά την αποβολή του από τον Καζάκο διαιτητή, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που είδε παράβαση του παίκτη της ΑΕΛ εντός περιοχής. Όσο κι αν το δίκαιο έπνιγε τους οπαδούς της ΑΕΛ, σίγουρα η αντίδραση ορισμένων εξ αυτών είχε ξεφύγει για ένα διάστημα, με αποτέλεσμα τώρα η ομάδα τους να κινδυνεύει με τιμωρία από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και οι παράγοντες των γαλαζοκιτρίνων να έχουν «τρεχάματα».

Εν τω μεταξύ, ενισχύονται οι επιλογές του Μπρούνο Μπαλταζάρ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Βλέπετε οι Λεάντρο Σίλβα και Τιάγκο Λεόντσο μπαίνουν πιο πολύ στο κλίμα της ΑΕΛ. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές προπονούνται από την περασμένη εβδομάδα, αλλά ήταν αρκετά πίσω από τους υπόλοιπους.

Καλύπτουν το χαμένο έδαφος και έτσι ο Πορτογάλος προπονητής αναμένει και από τους δύο να ενισχύσουν το πλάνο του ώστε η ομάδα να διευρύνει το αγωνιστικό βεληνεκές. Τη φετινή ΑΕΛ την είδαμε στα έξι επίσημα παιχνίδια που δόθηκαν στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα πέτυχε τέσσερις νίκες, έφερε μία ισοπαλία και έχασε μία φορά, η οποία ήταν εν τέλει και καταδικαστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ