aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚινδυνεύει με τιμωρία για ρατσιστική συμπεριφορά η Ροστόφ

Κινδυνεύει με τιμωρία για ρατσιστική συμπεριφορά η Ροστόφ

Ακριβά φαίνεται πως θα κοστίσει στη Ροστόφ η μπανάνα που πέταξε στο γήπεδο ένας ανεγκέφαλος οπαδός της κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Αϊντχόβεν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η UEFA είναι εξαιρετική αυστηρή σε περιπτώσεις ρατσιστικών συμπεριφορών σε αναμετρήσεις υπό την αιγίδα της, ενώ ο ρωσικός σύλλογος είναι υπότροπος καθώς έχει ήδη τιμωρηθεί (με κλείσιμο μέρους των κερκίδων του σταδίου της) για τον ίδιο λόγο μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον Άγιαξ για τα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά η διοίκηση της Αϊντχόβεν, τρεις έγχρωμοι παίκτες της οποίας (Ισιμάτ-Μιρίν, Βίλεμς, Νάρσινγκ) βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο όταν η μπανάνα πετάχτηκε στο γήπεδο στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, ξεκαθάρισε ότι δεν θα ζητήσει την τιμωρία της Ροστόφ, καθώς θεωρεί ότι οι ιθύνοντές της έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν πριν την έναρξη του αγώνα για να διασφαλίσουν την αποφυγή τέτοιων περιστατικών.

“Αυτή η μπανάνα θα μας στοιχίσει πολύ ακριβά. Δεν θα επηρεάσει σε κάτι τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη χώρα μας, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι χειρότερο που θα μπορούσε να είχε συμβεί τη δεδομένη στιγμή. Η Ροστόφ κινδυνεύει να τιμωρηθεί με ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών”, δήλωσε ο επίτιμος Πρόεδρος της ρωσικής Ομοσπονδίας, Βιάτσεσλαφ Κολόσκοφ, στο πρακτορείο ειδήσεων R-Sport.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ