aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών η Τσέλσι

Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών η Τσέλσι

Oι καυγάδες στους οποίους έχουν μπλέξει οι παίκτες της Τσέλσι είναι πιθανό να της κοστίσουν ορισμένους βαθμούς στην Premier League. Τουλάχιστον, αυτό αναφέρουν τα Βρετανικά ΜΜΕ αναφερόμενα στα όσα έγιναν στο τέλος του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι μπλε του Λονδίνου από το Φεβρουάριο του 2015 έχουν τιμωρηθεί πέντε φορές με πρόστιμο για τη συμπεριφορά των παικτών τους με αποκορύφωμα τις 290.000 λίρες που κλήθηκαν να πληρώσουν για τα όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι με την Τότεναμ τον περασμένο Μάιο.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε ότι η Τσέλσι έχει δώσει συνολικά 475.000 λίρες τα τελευταία δύο χρόνια για τη συμπεριφορά των παικτών της.

Τώρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν Μέσα από τη Βρετανία είναι εξαιρετικά πιθανό να της επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών ως μία προσπάθεια για να ηρεμήσει ο Ντιέγκο Κόστα και η παρέα του. Βέβαια, αξίζει να επισημάνουμε ότι κάτι τέτοιο έχει να συμβεί από τον Οκτώβριο του 1990 όταν και αφαιρέθηκαν βαθμοί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ όταν οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν έρθει στα χέρια.

Αυτή τη στιγμή η Τσέλσι είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Άρσεναλ και έξι από την τρίτη Λίβερπουλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ