aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚίκης Κωνσταντίνου στο «Goal»: «Όσο ανεβαίνεις, τόσο μεγαλύτερες οι ευθύνες»

Κίκης Κωνσταντίνου στο «Goal»: «Όσο ανεβαίνεις, τόσο μεγαλύτερες οι ευθύνες»

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Ο άνθρωπος που έφερε τον Τιμούρ Κετσπάγια στην Κύπρο, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο επίτιμος πρόεδρος Κίκης Κωνσταντίνου, μίλησε στο «Goal» για τις εξελίξεις με την ανανέωση συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια, τις οποίες και χαρακτήρισε ως σκαλοπάτι για το επόμενο βήμα: «Είναι ένα σκαλοπάτι. Απ’ εδώ και πέρα το ζητούμενο είναι να αξιοποιήσεις αυτό το σκαλοπάτι. Όσο περισσότερο ανεβαίνεις, τόσο μεγαλύτερες είναι οι ευθύνες όλων», ανέφερε ο πρόεδρος που άλλαξε την ιστορία της Ανόρθωσης και την οδήγησε στους τίτλους και στις λεωφόρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Παρακολουθεί τις εξελίξεις, έδωσε μάλιστα το «παρών» του στον τελικό κυπέλλου στο ΓΣΠ και όταν του ζητήσαμε να στείλει ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας της Αμμοχώστου, ανέφερε: «Είναι κρίσιμη η τωρινή περίοδος για την Ανόρθωση. Η ομοψυχία που υπάρχει δημιουργεί μεγαλύτερες υποχρεώσεις και μεγαλύτερες προσδοκίες στον κόσμο. Ίσως είναι η κατάλληλη ώρα να επανακαθοριστούν οι θέσεις και οι ρόλοι, στο εγγύς μέλλον και μεσοπρόθεσμα, από τους επικεφαλής του οικοδομήματος της Ανόρθωσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ