aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚίκης Κωνσταντίνου και Νικολάου στο «Goal» για την επιστροφή Τιμούρ

Κίκης Κωνσταντίνου και Νικολάου στο «Goal» για την επιστροφή Τιμούρ

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ως την ιδανικότερη επιλογή για επιστροφή της Ανόρθωσης στις επιτυχίες χαρακτήρισαν στο «Goal» την πρόσληψη Τιμούρ Κετσπάγια οι Κίκης Κωνσταντίνου και Νίκος Νικολάου. Ο επίτιμος πρόεδρος της «Κυρίας» και ο αρχηγός της ομάδας των μεγάλων επιτυχιών, ο οποίος συνεργάστηκε επί σειρά ετών με τον Γεωργιανό προπονητή, έσταξαν «μέλι» για τον Κετσπάγια, όμως έστειλαν σαφέστατο μήνυμα πως θα πρέπει να στηριχθεί έμπρακτα και ουσιαστικά από τη διοίκηση, ώστε η δεύτερη θητεία του στην ομάδα της Αμμοχώστου να στεφθεί με επιτυχία.

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Κετσπάγια το καλοκαίρι του 1991 και τον έφερε στην Κύπρο και αναφέρθηκε στην επιλογή της διοίκησης για επιστροφή του Γεωργιανού στον πάγκο της Ανόρθωσης, τονίζοντας πως αναμφίβολα δημιουργεί ευοίωνες προϋποθέσεις. «Η αξία του ποδοσφαιριστή και προπονητή Κετσπάγια είναι δεδομένη. Αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την Ανόρθωση και με αυτόν επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για επιτυχίες της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο Κίκης Κωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο πρόεδρος και ο Βασιλακάκης

Ταυτόχρονα, έστειλε ηχηρό μήνυμα στη διοίκηση της «Κυρίας», υπογραμμίζοντας πως οι αγωνιστικές επιτυχίες δεν εξαρτώνται απόλυτα από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές: «Υπάρχουν άλλοι παράγοντες, πολύ σοβαροί, οι οποίοι δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να κερδίσει μία ομάδα τίτλους. Χαιρετίζω την απόφαση, όμως, ταυτόχρονα θέλω να διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου. Εύχομαι όλοι οι παράγοντες να συνυπάρξουν αρμονικά, χωρίς αντιπαλότητες και να υποστηρίξουν τις ενέργειες του Κετσπάγια. Μόνο έτσι θα έρθουν και πάλι οι επιτυχίες στην Ανόρθωση».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το ποσό που αξιώνει ο Πουλλαΐδης από τους Παντελή-Γιάγκου

Ο πιστός «στρατιώτης» του Τιμούρ Κετσπάγια, ο εκ των αγαπημένων του συμπαικτών και μετέπειτα ποδοσφαιριστών, Νίκος Νικολάου σκιαγράφησε στο «Goal» τον άνθρωπο και προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια: «Είναι ένας άνθρωπος ευθύς, φτάνει να τον γνωρίσεις καλά. Είναι ειλικρινής και βλέπει καθαρά και τίμια τα πράγματα. Αν δεν του αρέσει κάτι θα το πει. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής πειθαρχημένος δεν θα έχεις πρόβλημα μαζί του. Τον χαρακτηρίζει ο επαγγελματισμός σε ό,τι και αν κάνει και ιδίως για το ποδόσφαιρο. Με τον χαρακτήρα του, τον σεβασμό του, τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν στο χώρο του ποδοσφαίρου», ανέφερε ο πρώην αρχηγός της Ανόρθωσης, ο οποίος δήλωσε βέβαιος ότι θα πετύχει εκ νέου, εφόσον του δοθεί χρόνος και στήριξη: «Η επιστροφή του σημαίνει πολλά σίγουρα, φτάνει να υπάρχει ένα πλάνο και όραμα από τους ανθρώπους που διοικούν. Χωρίς αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει. Ο ίδιος έχει πλάνο και θα το εκτελέσει, Όμως, δεν μπορεί μόνος. Θέλει στήριξη, έμπρακτα, όχι στα λόγια και όραμα από τους ανθρώπους που θα διοικούν. Αν του δοθεί χρόνος και στήριξη ουσιαστική θα πετύχει, είμαι σίγουρος».

Διαβάστε επίσης: Βίκτορ στο «Goal»: Μίλησε για «καταστροφή», τίτλο και επαγγελματισμό

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ