aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαKίκης Κ. στο Goal.com.cy: «Χρησιμοποιούν το όνομά μου με ψεύτικα στοιχεία»

Kίκης Κ. στο Goal.com.cy: «Χρησιμοποιούν το όνομά μου με ψεύτικα στοιχεία»

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Αναστάτωση προκλήθηκε τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας ενός ψεύτικου λογαριασμού με την ονομασία του πρώτου πρόεδρου της Ανόρθωσης, Νικόλαου Καταλάνου και τη φωτογραφία του επίτιμου προέδρου της «Κυρίας», Κίκη Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, σε συζητήσεις με διαδικτυακούς του φίλους προβαίνει σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά προσώπων, γεγονός που προκάλεσε αρνητική εντύπωση.

Ο πρώην πρόεδρος των κυανόλευκων επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας Goal.com.cy για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό, τονίζοντας σε έντονο ύφος ότι ουδέποτε ασχολήθηκε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ο λογαριασμός με το ψευδώνυμο Νικόλας Καταλάνος δεν έχει ουδεμία σχέση με το πρόσωπό μου. Χρησιμοποιεί ψευδή στοιχεία και επιφυλάσσομαι των νόμιμων δικαιωμάτων μου. Προσπαθώ να τηρώ με ευλάβεια τον τίτλο του επίτιμου προέδρου της Ανόρθωσης».

Σε ερώτηση της ιστοσελίδας μας για την αγωνιστική εικόνα της Ανόρθωσης ο κ. Κίκης Κωνσταντίνου υπογράμμισε ότι η Ανόρθωση έχει διοίκηση, η οποία είναι υπεύθυνη για την επίλυση των προβλημάτων: «Τόσο το σωματείο, όσο και η εταιρεία έχουν διοικήσεις και οι εκάστοτε διοικήσεις είναι υποχρεωμένες για την επίλυση προβλημάτων. Δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι. Όταν και αν κληθώ να πω την γνώμη μου θα την πω στα αρμόδια σώματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ