aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κι όλο αυτό, για ένα λάθος του Ψευδιώτη»

«Κι όλο αυτό, για ένα λάθος του Ψευδιώτη»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η περίπτωση του Μικέλ Αρουαμπαρένα, στο ματς Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, έβγαζε μάτια. Ο Ισπανός επιθετικός σε μια διεκδίκηση της μπάλας έπεσε πάνω στον διαιτητή. Με τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Κώστας Ψευδιώτης, επέφερε στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ ποινή επιπλέον τριών αγωνιστικών από τον αθλητικό δικαστή.

«Νιώθουμε αδικημένοι ως ΑΕΛ αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Πιστεύω πέραν πάσης αμφιβολίας τον ποδοσφαιριστή μας πως, δεν έχει πει τίποτα στον διαιτητή. Όταν οι ποδοσφαιριστές παρεκτρέπονται, να τιμωρούνται. Όμως αυτή είναι μια ξεκάθαρη φάση, ένα λάθος του διαιτητή και ίσως οι αρμόδιοι θα έπρεπε να το δουν διαφορετικά», τόνισε στο «Goal», ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.  Ο σύλλογος της Λεμεσού εξέφρασε, μέσω του επίσημου λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook, την δυσαρέσκειά του για την απόφαση του αθλητικού δικαστή, ενημερώνοντας ταυτόχρονα πως θα προχωρήσει σε έφεση, καθώς η απόφαση στηρίχθηκε μόνο στη μαρτυρία του διαιτητή.

«Η ΑΕΛ ενημερώθηκε με απογοήτευση την απόφαση του αθλητικού δικαστή για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή μας Μικέλ Αρουαμπαρένα και ξεκαθαρίζει ότι, θεωρεί άδικη την απόφαση για επιπλέον τιμωρία του με τρεις αγωνιστικές, οπότε αποφάσισε να προχωρήσει σε έφεση. Αντιλαμβανόμαστε ότι η απόφαση βασίστηκε μόνο στην μαρτυρία του διαιτητή και γι’ αυτό ακριβώς θα εφεσιβάλουμε άμεσα. Σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος παρακολούθησε με απορία και ακόμα σχολιάζει τη συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης, Κώστα Ψευδιώτη», είναι η θέση της διοίκησης του σωματείου.

Η ΑΕΛ μέχρι το τέλος της σεζόν θα κληθεί να δώσει τρία σημαντικά παιχνίδια, μέσω των οποίων θα ψάξει τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών που της θα της επιτρέψουν να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Αρουαμπαρένα, που έχει πετύχει 11 γκολ, έχασε ήδη τα δυο προηγούμενα ματς λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας. Λόγω της έφεσης που θα ασκήσει η ΑΕΛ για την ποινή του, έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Ανόρθωση, ενώ σε περίπτωση που η έφεση απορριφθεί θα χάσει και τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ και την Ομόνοια.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα αναζητήσουν τη νίκη επί της Ανόρθωσης, εξέλιξη που θα διατηρήσει τουλάχιστον τη διαφορά των δυο βαθμών από την Ομόνοια, προσδοκώντας παράλληλα και σε εδραίωση της ομάδας στην 4η θέση. Ο Μπαλταζάρ θα έχει στη διάθεσή του και τον Μέσκα, ενώ επιστρέφουν και οι Αϊρόσα και Λαφράνς, που λόγω καρτών δεν αγωνίστηκαν με τον ΑΠΟΕΛ. H κατάσταση του Γεωργιάδη και του Φορτούνα θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ