aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κι εγώ πετάχτηκα στο γκολ και τα παιδιά κοιμούνταν»!

«Κι εγώ πετάχτηκα στο γκολ και τα παιδιά κοιμούνταν»!

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ υπερασπίστηκε το ξέσπασμα του Ζοσέ Μουρίνιο μετά το γκολ του Φελαϊνί απέναντι στη Γιούνγκ Μπόις, εξηγώντας πως κι εκείνος πετάχτηκε στο σπίτι του με αποτέλεσμα η γυναίκα του να τον «κράξει» αφού κοιμούνταν τα παιδιά τους!

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» πήρε τα μπουκάλια με το νερό και τα πέταξε βγάζοντας την έντασή του μετά το 1-0 επί των Ελβετών και την πρόκριση της ομάδας του στους «16» του Champions League, το βράδυ της Τρίτης.

«Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος που έβλεπε από το σπίτι θα … έσπασε την τηλεόρασή του» είχε αναφέρει ο Μουρίνιο μετά το περιστατικό, με τον Μπερμπάτοφ να έρχεται να υπερασπιστεί τον Πορτογάλο κόουτς, λέγοντας:

«Όταν ο Μουρίνιο πέταξε τα νερά, κατάλαβα ότι επρόκειτο για μια κίνηση ανακούφισης, αφού του έφυγε όλη η πίεση και το στρες. Εγώ τον καταλαβαίνω απόλυτα. Τα παιδιά μου κοιμούνταν στο σπίτι κι εγώ πετάχτηκα πάνω και πανηγύριζα. Ήρθε η γυναίκα μου και φώναζε “είσαι τρελός;”. Έπρεπε όμως να το κάνω γιατί είχα άγχος και ξέσπασα για την ομάδα. Οπότε καταλαβαίνω την κίνηση του Μουρίνιο. Δείχνει ότι έχει… φλόγα μέσα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ