aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Υπάρχουν 36 βαθμοί, με ρωτάς για τους έξι;»

Κετσπάγια: «Υπάρχουν 36 βαθμοί, με ρωτάς για τους έξι;»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του και την απόδοση της Ανόρθωσης στο ισόπαλο 0-0 με την ΑΕΛ δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του δεν κέρδισε γιατί δεν αξιοποίησε μία από αυτές τις φάσεις και δήλωσε βέβαιος ότι η «Κυρία» μπορεί να καλύψει τη διαφορά των έξι βαθμών από την κορυφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ένα ντέρμπι, πιστεύω σήμερα κάναμε αρκετά για να κερδίσουμε. Είχαμε ευκαιρίες πολύ καλές και στα δύο ημίχρονα. Δυστυχώς δεν τις αξιοποιήσαμε και μπορούσε στο τέλος να χάσουμε με μία ευκαιρία που είχε η ΑΕΛ. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, κάναμε καλό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα που διεκδικεί όπως και εμείς το πρωτάθλημα. Βλέπουμε μπροστά το παιχνίδι με την Ένωση, θα πάμε εκεί να κερδίσουμε».

Η Ανόρθωση είναι στο -6 μπορεί να καλύψει τη διαφορά; «Υπάρχουν 36 βαθμοί ακόμα και με ρωτάς αν μπορεί να καλυφθούν πέντε και έξι βαθμοί; Τι να απαντήσω τώρα. Και αυτοί θα παίξουν μεταξύ τους, δεν θα κερδίσουν και οι δύο. Υπάρχουν 12 παιχνίδια, 36 βαθμοί. Είμαστε έξι βαθμούς πίσω και όλο το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας. Μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα, οπουδήποτε. Πιστεύω παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Όταν κάνεις τόσες ευκαιρίες και δεν κερδίζεις πρέπει να έχεις και τύχη. Δυστυχώς δεν έχουμε την τύχη τελευταίως και εύχομαι να την έχουμε στα επόμενα παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ