aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Τι να κάνουμε; Να τα παρατήσουμε;»

Κετσπάγια: «Τι να κάνουμε; Να τα παρατήσουμε;»

Απογοητευμένος από την ήττα της Ανόρθωσης με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο Γεωργιανός τεχνικός στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του και σημείωσε πως δεν είχαν την απόδοση που ήθελαν παρά το γεγονός ότι έφτιαξε φάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν ξεκινήσαμε και δεν τελειώσαμε το παιχνίδι, αλλά γενικώς δεν κάναμε καλό παιχνίδι παρόλο που είχαμε πολλές ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Τα κατάφερε ο Ολυμπιακός και κέρδισε. Η απόδοση μας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε»

Εάν η Ανόρθωση είναι εκτός μάχης του τίτλου καθώς η διαφορά είναι στους 10 βαθμούς από την Ομόνοια, απάντησε: «Πιστεύουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Τι να κάνουμε; Να τα παρατήσουμε; Κάθε στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι, αυτό θα κάνουμε. Θα παίξουμε τα παιχνίδια που έμειναν και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Έχουμε και το κύπελλο, έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας».

Για το τι έφταιξε σήμερα για την ήττα, είπε: «Δεν αρχίσαμε καλά και δεν τελειώσαμε καλά. Πέρασαν δύο φορές το κέντρο και σκόραραν. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά όταν δεν βάζεις γκολ από ευνοϊκές θέσεις τι να περιμένεις; Είναι αυτονόητο όταν δεν βάζεις γκολ να δεχθείς και αυτό έγινε στο παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ