aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Θα έρθουμε τέλος Μαΐου στην Τιφλίδα για υπογραφές»

Κετσπάγια: «Θα έρθουμε τέλος Μαΐου στην Τιφλίδα για υπογραφές»

Η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση προσελκύει το ενδιαφέρον και των Μέσων Ενημέρωσης της Γεωργίας. Ο 51χρονος τεχνικός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Kviris Palitra» χαρακτήρισε ως την ιδανική περίοδο για να επιστρέψει στην ομάδα της Αμμοχώστου, ενώ ήταν αποκαλυπτικός σε ότι αφορά τον προγραμματισμό της «Κυρίας».

«Δεν τον φοβίζει η επιστροφή. Ήταν η καλύτερη περίοδος για να γυρίσει», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και στη συνέχεια υπογραμμίζει την παρουσία αρκετών Γεωργιανών στο σύλλογο. «Κατσαράβα και Μικελτάντζε είναι ήδη στην Ανόρθωση, ενώ ο τερματοφύλακας Λόρια και ο μέσος Οκριασβίλι θα υπογράψουν συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου».

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επεσήμανε ότι δέχθηκε στο παρελθόν προτάσεις για να επιστρέψει στην Ανόρθωση και τόνισε: «Πέρασα εδώ τη μισή ποδοσφαιρική μου καριέρα. Τους γνωρίζω όλους και ξέρω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Ξέρω, επίσης, τι πρέπει να γίνει για να τα εξαλείψουμε. Για 10 χρόνια η Ανόρθωση δεν έχει πανηγυρίσει τίτλο. Υπέγραψα συμβόλαιο για δύο χρόνια και στο διάστημα αυτό θα πρέπει η Ανόρθωση να πανηγυρίσει ένα τίτλο. Η διοίκηση μου υποσχέθηκε ότι θα αφήσουμε πίσω μας τα παλιά προβλήματα. Έχω φιλοδοξίες και επέστρεψα για να πετύχω», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα θέματα προγραμματισμού.

Διαβάστε επίσης: O ατζέντης του Μαργκάσα εκνεύρισε τον Κετσπάγια, «πάγωσε» η μετεγγραφή

«Ο Νίκα Κατσαράβα και ο Μπέκα Μικελτάντζε συνεχίζουν στην ομάδα. Αυτή την στιγμή είναι στην Τιφλίδα γιατί αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα υγείας. Θα έρθουμε τέλος Μαΐου για να υπογράψουμε την συμφωνία με τον Λόρια. Ο Οκριασβίλι είναι ήδη ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης. Υπογράψαμε μαζί του συμβόλαιο στην Τιφλίδα. Έτσι, θα έχουμε τέσσερις Γεωργιανούς στην ομάδα», επεσήμανε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ