aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Θα έρθει η δικαίωση. Για εσάς, την προσφυγιά και την Αμμόχωστο...»

Κετσπάγια: «Θα έρθει η δικαίωση. Για εσάς, την προσφυγιά και την Αμμόχωστο…»

Το δικό του μήνυμα ενόψει του τελικού με αντίπαλο τον Ολυμπιακό έστειλε ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια, μέσω ανάρτησης της συζύγου του Κατερίνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γεωργιανός τεχνικός τόνισε πως οι κυανόλευκοι θα δώσουν τη ψυχή τους για να σηκώσουν ψηλά το κύπελλο, ώστε να έρθει η δικαίωση, αφού η Ανόρθωση είναι ομάδα για να πρωταγωνιστεί.

Έδωσε την υπόσχεση πως από την πλευρά τους, παίκτες και προπονητικό τιμ θα δώσουν τα πάντα, για τον κόσμο, την προσφυγιά, την Αμμόχωστο, τα όνειρα και τον πόθο της επιστροφής.

Η ανάρτηση του Τιμούρ Κετσπάγια:

Επιτέλους μετά από 13 χρόνια η Ανόρθωση, η Μεγάλη Κυρία μας βρίσκεται ξανά στον τελικό κυπέλλου. Το θέλαμε… Το περιμέναμε…

Και παρόλο που θα θέλαμε να είχαμε όλο τον κόσμο μας, οπαδούς αλλά και τον κάθε Βαρωσιώτη να μας στηρίξει στο γήπεδο λόγω των ειδικών περιστάσεων, είμαι σίγουρος ότι όλοι θα βλέπουν το παιχνίδι από το σπίτι και θα μας στέλνουν τη θετική τους ενέργεια, την αύρα, την αγάπη, την αφοσίωση, την λατρεία και την δύναμη τους να σηκώσουμε ψηλά το Κύπελλο της νίκης .

Και θα έρθει η δικαίωση, ο διακαής ποθος να γίνει πραγματικότητα και θα είναι αμοιβή στους κ’οπους μας.

Γιατί η Ανόρθωση δεν είναι ομάδα απλά να υπάρχει, είναι ομάδα να πρωταγωνιστεί .

Από την πλευρά των παικτών και του προπονητικό τιμ σας υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε την ψυχή μας την καρδιά μας, το σώμα μας, για αυτόν τον αγώνα.

Για όλους εσάς, για την προσφυγιά, για την Αμμόχωστο, για τον κόσμο της, για τα όνειρα και τον πόθο της επιστροφής .

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!

Τιμούρ Κετσπάγια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ