aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Τέτοια λάθη δεν τα κάναμε σε όλη τη σεζόν, το αξίζαμε…»

Κετσπάγια: «Τέτοια λάθη δεν τα κάναμε σε όλη τη σεζόν, το αξίζαμε…»

Ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του στο βαρωσιώτικο ντέρμπι με 3-2 επί της Νέας Σαλαμίνας, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου. Χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη παρόλο που μπορούσε να μην τα καταφέρει η ομάδα του, αλλά τόνισε πως τα λάθη στην άμυνα της Ανόρθωσης, ήταν τόσο σοβαρά που παρόμοιά τους δεν υπήρξαν σε όλη τη σεζόν.

«Πράγματι έγινε ένα καλό παιχνίδι, δυνατό με ευκαιρίες και δύναμη, πάθος και όλα αυτά που χρειάζονται για να γίνει ένα ντέρμπι πιο όμορφο για τον κόσμο που το έβλεπε από το γήπεδο ή από την τηλεόραση. Η Σαλαμίνα είναι πολύ καλή ομάδα. Μπήκαμε πολύ καλά, προσπαθήσαμε να πιέσουμε από το 1’ τα καταφέραμε, αλλά δυστυχώς τα λάθη που είχαμε στην άμυνα (σ.σ. όσον αφορά στη σοβαρότητά τους και όχι ποσοτικά), δεν τα κάναμε σε όλη τη σεζόν. Κερδίσαμε διότι αξίζαμε τη νίκη, παρόλο που στο τέλος γλιτώσαμε από μεγάλη ευκαιρία που είχε η Νέα Σαλαμίνα, αλλά αν το δεις συνολικά, όπως είπε ο Πουρσαϊτίδης δικαιούμασταν τη νίκη», είπε αρχικά ο Γεωργιανός κόουτς.

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Τώρα έχουμε τρεις μέρες και ξανά εδώ με τη Σαλαμίνα για το κύπελλο. Σίγουρα είναι διαφορετικό παιχνίδι, είναι δύο παιχνίδια και θέλουμε ένα καθαρό σκορ, ένα καλό σκορ. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, σίγουρα δεν έχουμε παράπονο σε αυτό. Είναι λίγες οι ομάδες που έχουν κόσμο στο γήπεδο όπως είπε ο Σάββας και εμείς είμαστε πρωτοπόροι σε αυτό. Ξεφύγαμε λίγο στη βαθμολογία και θέλουμε να το κρατήσουμε ως το τέλος», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ