aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Σκέφτομαι μόνο τον τίτλο, φέραμε όσους παίκτες θέλαμε»

Κετσπάγια: «Σκέφτομαι μόνο τον τίτλο, φέραμε όσους παίκτες θέλαμε»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος αναφέρθηκε στις μετεγγραφές, στην πορεία της «Κυρίας» και το κυπριακό στοιχείο. Η συνέντευξη προβλήθηκε πριν το φιλικό με την Πάφο, με τον Γεωργιανό να σχολιάζει και τη νέα σεζόν όπως επίσης και τους στόχους της «Κυρίας».

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για την εικόνα της ομάδας: «Κάθε παιχνίδι γίνεται και καλύτερη. Παίζουμε καλά αλλά μας λείπει το γκολ, δημιουργούμε όμως ευκαιρίες. Δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή να παίζεις με ομάδες που είναι ήδη έτοιμες. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά, είμαστε ευχαριστημένοι. Παιδιά που έμειναν  και ήρθαν έχουν πολύ καλή συνεργασία και αυτό μας χαροποιεί. Ελπίζουμε ότι με τις τελευταίες προσθήκες θα βοηθηθούμε ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Στόχος είναι ο τίτλος, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Για να πετύχεις αυτό χρειάζεσαι κι άλλα πράγματα, όμως εμείς προσπαθούμε για να βρούμε τον τρόπο, και τους ανθρώπους που χρειαζόμαστε. Ο δρόμος είναι μακρύς και ελπίζουμε ότι θα έχουμε τις πιθανότητες μας να το πετύχουμε».

Για τους παίκτες της ομάδας: «Προσπαθούμε να βρούμε καλούς παίκτες. να μπορούν να προσαρμοστούν στο παιχνίδι μας. Έχω πολλά παραδείγματα, αν είναι καλός χαρακτήρας και όχι ομαδικός, μπορεί να σου διαλύσει την ομάδα. Είναι καλοί παίκτες και καλά παιδιά και γι’ αυτό προσαρμόστηκαν. Υπήρξαν πολλά προβλήματα πέρσι, τα παιδιά είχαν το λιγότερο φταίξιμο. Ότι έγινε έγινε. Έχουμε κι άλλα περιθώρια για προσθήκες και θα αποφασίσουμε σε ποιες θέσεις θα κινηθούμε».

Αν είναι ευχαριστημένος με τις μετεγγραφές: «Αυτούς που θέλαμε τους έχουμε μαζί μας. Με τη βοήθεια των ανθρώπων που είναι στην ομάδα, πήγαμε και παραπέρα. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Έπρεπε να δοθούν κάποια λεφτά, η διοίκηση τα βρήκε μαζί με τον κόσμο και καταφέραμε να φέρουμε αυτούς που θέλαμε».

Για το κυπριακό ποδόσφαιρο: «Βλέπουμε ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο προχώρησε. Οι ομάδες διεκδικούν ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Είναι καλό αυτό, είναι πιο εύκολο να φέρουμε παίκτες στην Κύπρο και να πάρουμε βαθμούς ώστε να έχουμε περισσότερες συμμετοχές. Πριν χρόνια έρχονταν παίκτες που κάνουν την διαφορά και αυτό συνεχίζεται. Είναι καλός προορισμός».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος έχει προσδοκίες, θέλει πολλά πράγματα. Αυτό φαίνεται από τα διαρκείας. Περιμένει πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να είμαστε 100% έτοιμοι γιατί πρώτες έξι αγωνιστικές είναι σημαντικές. Χωρίς τον κόσμο δεν μπορείς να πετύχεις μεγάλους στόχους. Έχει κάποια πράγματα που απομάκρυναν τον κόσμο και δεν μιλάω μόνο για την κάρτα. Πρέπει να αξιολογηθούν τα πράγματα. Πιστεύω πως αν αρχίσουμε καλά, θα τον έχουμε δίπλα μας. Δεν πρέπει να γεμίζουμε όμως το γήπεδο μόνο στα καλά, αλλά και στα άσχημα. Ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα γιατί χωρίς αυτούς είναι δύσκολο να πετύχεις. Να ζήσουμε ότι ζήσαμε στο παρελθόν, η Ανόρθωση έχει μεγάλη ιστορία».

Για το κυπριακό στοιχείο: «Έχουμε παιδιά από πέρσι, έχουμε κι άλλους που είχαν φύγει από την Ανόρθωση και επέστρεψαν. Θα αξιολογηθούν όλοι και θα πάρουμε την απόφαση μας. Είναι καλύτερο να παίζουν παιχνίδια παρά να κάθονται. Αν είναι μετά να έρθουν, να δείξουν πως αξίζουν. Είναι σημαντικό το κυπριακό στοιχείο. Έχουμε πει πολλές φορές, αν δεν βάζουμε Κύπριους τιμωρούνται οι ομάδες. Δεν λέω ότι είναι σωστό, αλλά είναι σαν τιμωρία γιατί οι ομάδες έχουν πολλά προβλήματα. Προσπαθώ να βγάλω μια ενδεκάδα. Αν είναι καλός θα τον βάλω, αλλά να βάλω Κύπριο και να αδικήσω κάποιον άλλο; Δεν θα έλεγα ότι είναι ιδανικές οι συνθήκες αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Επενδύσαμε στους Κύπριους και ελπίζω να μας δικαιώσουν. Να δείξουν πως έχουν μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ