aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Προτιμώ να πάρω παίκτες από την Κύπρο» (τι είπε για Λάζαρο)

Κετσπάγια: «Προτιμώ να πάρω παίκτες από την Κύπρο» (τι είπε για Λάζαρο)

Διέψευσε τις πληροφορίες που έρχονται από την Ελλάδα και κάνουν λόγο για προσέγγισης της Ανόρθωσης για απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ο Τιμούρ Κετσπάγια. Μιλώντας στον Super Sport FM (104,0) o τεχνικός της «Κυρίας» τόνισε ότι δεν έγινε καμία πρόταση στον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού Πειραιώς.

«Εμείς δεν είχαμε επαφή με κανένα. Μπορεί να το συνδύασαν στην Ελλάδα λόγω της συνεργασίας που είχαμε στην ΑΕΚ», ήταν η απάντηση του Κετσπάγια, ο οποίος «έδειξε» τον δρόμο που θ’ ακολουθήσει στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο τεχνικός της Ανόρθωσης ανέφερε πως θα δώσει προτεραιότητα σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια για προπονήσεις: «Πρόβλημα είναι το γήπεδο, όχι το σουπερμάρκετ;»

«Φέτος είχα την τύχη να φέρω παίκτες από την Γεωργία, που είναι της βασικής 11άδας της Εθνικής. Αν θα έχω αυτή τη δυνατότητα να το κάνω και του χρόνου ή να φέρω ένα νεαρό παιδί από τη Γεωργία με ταλέντο, βέβαια θα το κάνω. Στην Ανόρθωση έχουμε και αρκετούς Έλληνες. Έχουμε παίκτες από διάφορες χώρες. Όποιος ποδοσφαιριστής αξίζει το μελετάμε για να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Πάντα δίνω προτεραιότητα σε παίκτες που αγωνίζονται στο κυπριακό ποδόσφαιρο και πιστεύουμε να μας βοηθήσουν. Αν δούμε ότι κάποιοι μας κάνουν και μπορούν να μας βοηθήσουν, γιατί όχι. Αν είναι διαθέσιμοι το προχωράμε. Προτιμώ να πάρω παίκτες από το κυπριακό πρωτάθλημα, παρά να ψάξω από άλλες χώρες».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ