aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Πρέπει να σας τα μασώ να τα καταπίνετε;».

Κετσπάγια: «Πρέπει να σας τα μασώ να τα καταπίνετε;».

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέφερε μετά την ήττα της Ανόρθωσης με την ΑΕΚ ότι «Αυτό είναι ακριβώς το πρόβλημα της χρονιάς. Όταν δεν έχεις καθαρό μυαλό και σκέφτεσαι άλλα πράγματα…».

Οταν ρωτήθηκε τι εννοεί, απάντησε ως εξής: «Εντάξει πρέπει να σας τα μασώ να τα καταπίνετε; Πρέπει και να ψάξετε κι εσείς».

Για το παιχνίδι δήλωσε τα εξής: «Χάσαμε ακόμα ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να καθαρίσουμε από το πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς αυτό είναι το πρόβλημα που έχουμε όλο αυτό το διάστημα. Μπορώ να πω ότι πήραμε πολύ λιγότερα από αυτά που αξίζουμε και κάποιοι άλλοι περισσότερα από ό,τι άξιζαν. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έχουμε δύο παιχνίδια στο κύπελλο (σ.σ.: με τον ΑΠΟΕΛ). Όλη η προσοχή είναι σε αυτά τα ματς, αλλά δεν σημαίνει πως θα παρατήσουμε τα άλλα παιχνίδια και δείξαμε σήμερα ότι πήραμε λιγότερα από όσα αξίζουμε».

Για το εάν είναι και θέμα τύχης, είπε: «Αυτό είναι ακριβώς το πρόβλημα της χρονιάς. Όταν δεν έχεις καθαρό μυαλό και σκέφτεσαι άλλα πράγματα. Λυπάμαι όμως για τους παίκτες. Είναι αυτό που είπα από πριν. Ελπίζουμε να έχουμε την τύχη μαζί μας σε αυτά τα δύο παιχνίδια (σ.σ.: με τον ΑΠΟΕΛ). Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται την τύχη. Πιστεύω πως σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Είχαμε και απουσίες, τι να πω; Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε διαφορές και πιστεύω ότι στα παιχνίδια του κυπέλλου θα είμαστε διαφορετικά. Χωρίς να σημαίνει, επαναλαμβάνω, ότι θα παρατήσουμε τα άλλα παιχνίδια. Μπορεί να φταίει η ποιότητα όταν έχουμε καθαρές ευκαιρίες. Είχαμε και άλλες ευκαιρίες να για γκολ και οι άλλοι έβαλαν δύο γκολ και τρεις».

Ακολούθως ρωτήθηκε αν εννοούσε κάτι συγκεκριμένο όταν μιλούσε για έλλειψη καθαρού μυαλού, απάντησε: «Εντάξει πρέπει να σας τα μασώ να τα καταπίνετε; Πρέπει και να ψάξετε κι εσείς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ