aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: Παλιά του τέχνη κόσκινο, μετεγγραφές από τη... διπλανή πόρτα

Κετσπάγια: Παλιά του τέχνη κόσκινο, μετεγγραφές από τη… διπλανή πόρτα

Τη φανέλα με τον «φοίνικα» στο στήθος θα φοράνε από τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Άντερσον Κορέια και Τσαρλς Ελουντού. Το συμβόλαιο των δύο ποδοσφαιριστών με τη Νέα Σαλαμίνα εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και η Ανόρθωση φρόντισε να τους «δέσει» για την επόμενη σεζόν.

Επισήμως δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε διαψεύδεται η πληροφορία περί συμφωνίας της «Κυρίας» με τον αριστεροπόδαρο μπακ και τον ταχύτατο εξτρέμ, όμως «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά». Κάτι τέτοιο ισχύει στις περιπτώσεις των Κορέια και Ελουντού, οι οποίοι έχουν υπογράψει ήδη προσύμφωνο με τους κυανόλευκους.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια γι’ άλλη μία φορά αποδεικνύει ότι έχει στις προτεραιότητές του την ενίσχυση από το κυπριακό πρωτάθλημα με ποδοσφαιριστές των οποίων γνωρίζει την ποιότητα, αλλά και οι ίδιοι ξέρουν την κυπριακή πραγματικότητα και τις απαιτήσεις της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Φάνηκε πόσο πολύ της έλειψε…

Με βάση το παρελθόν του Κετσπάγια στους πάγκους ήταν δεδομένο πως η «Κυρία» θα προχωρούσε σε μετεγγραφές με παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα. Την ίδια «συνταγή» είχε ακολουθήσει ο Γεωργιανός και στην πρώτη θητεία του στον πάγκο της Ανόρθωσης. Το 2004 είχε «αρπάξει» από τον Διγενή τους Σάββα Πουρσαϊτίδη και Νίκο Κατσαβάκη, ενώ τρία χρόνια αργότερα έκανε το ίδιο με τον Βανσάν Λαμπάν. Και οι τρεις δικαίωσαν τον Κετσπάγια για την απόφασή του, αφού κατέγραψαν σπουδαίες επιδόσεις.

Οι προσθήκες για την Ανόρθωση από το εγχώριο πρωτάθλημα δεν σταματούν στους Κορέια και Ελουντού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη μετεγγραφική λίστα της «Κυρίας» είναι και άλλοι ποδοσφαιριστές και πολύ πιθανόν να προκύψουν συμφωνίες στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ