aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Ο τελικός να είναι το τελευταίο μου ματς»

Κετσπάγια: «Ο τελικός να είναι το τελευταίο μου ματς»

«Ελπίζω ο τελικός κυπέλλου να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Είμαι περήφανος για τους παίκτες που γιατί έδωσαν μετά από πολλά χρόνια τη δυνατότητα στον κόσμο της Ανόρθωσης να είναι περήφανος», δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα.

Σε ερώτηση αν υπάρχει απόφαση για μη ανανέωση της συνεργασίας, απάντησε ότι τελειώνει το συμβόλαιό του, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θέλει να παραμείνει απάντησε: «Δεν είναι τι θέλω εγώ, είναι τι ισχύει». Ρίχνοντας έτσι την μπάλα στη διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας».

Για το παιχνίδι δήλωσε το εξής: «Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι ότι ήρθαμε εδώ να παίξουμε το παιχνίδι μας ανεξαρτήτως ποια ήταν η ομάδα που ενδιαφερόταν για τους βαθμούς. Παίξαμε αυτό που ξέρουμε, θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε αποτέλεσμα. Δεν καταφέραμε φέτος να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και πιστεύω σε αυτές τις περιπτώσεις αναλαμβάνει την ευθύνη ο προπονητής. Απόλυτα αναλαμβάνω την ευθύνη για δεύτερη σερί σεζόν. Πιστεύω πως σε όλα τα παιχνίδια στα πλέι οφ καμία ομάδα δεν είναι καλύτερη από εμάς. Σίγουρα χρειαζόμασταν τύχη, κάτι που έγινε σήμερα αφού μας γύρισε την πλάτη. Εκείνο που έχει σημασία για μας είναι το κύπελλο, έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ