aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Μιλάμε με παίκτες, σύντομα υπογραφές»

Κετσπάγια: «Μιλάμε με παίκτες, σύντομα υπογραφές»

Δίαυλο επικοινωνίας με μετεγγραφικούς στόχους άνοιξε ο Τιμούρ Κετσπάγια και σύντομα θα προκύψουν νεότερα που αφορούν το σχεδιασμό της Ανόρθωσης. Ο Γεωργιανός τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της «Κυρίας» σημείωσε ότι σύντομα θα πέσουν υπογραφές, ενώ δεν αρνήθηκε ότι θα προκύψουν αποχωρήσεις από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

«Πάντα είχαμε τη στήριξη από τη διοίκηση. Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε. Σημασία έχει να φτιάξουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Έχουμε τη στήριξη από τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε ομάδα. Έφυγαν αρκετοί παίκτες, πρέπει να τους αναπληρώσουμε. Μιλάμε με ποδοσφαιριστές και σύντομα θα πέσουν και υπογραφές. Σημασία δεν έχει το μπάτζετ. Όταν έχουμε σίγουρα πράγματα θα μιλήσουμε. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που θέλουν να έρθουν, έχουμε και εμείς κάποιους στόχους», είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις.

«Δεν θέλω να μιλήσω για το ποιοι θα αποχωρήσουν γιατί δεν μίλησα ακόμα μαζί τους. Για αυτούς που θα έρθουν έχουν ακουστεί πολλά ονόματα. Δεν έχουμε καταλήξει με ποιους θα μιλήσουμε. Έχουμε στα υπόψη μας παίκτες και θα μιλήσουμε. Θα βγουν πολλά ονόματα, εσείς κάνετε τη δουλειά σας και εμείς τη δικιά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ