aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Καλά είμαστε σε αυτό τον τόπο. Δεν με ρώτησε κανείς»

Κετσπάγια: «Καλά είμαστε σε αυτό τον τόπο. Δεν με ρώτησε κανείς»

Στον γιατρό Σέργη Σεργίου αφιέρωσε τη νίκη της Ανόρθωσης με 2-1 επί της Καρμιώτισσας ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός είπε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του από την στιγμή που πήρε τους τρεις βαθμούς, ενώ απάντησε με γέλιο για το θέμα αλλαγής της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον γιατρό Σεργίου που έφυγε πρόσφατα. Είναι πολύ μεγάλη απώλεια για την Ανόρθωση. 30 χρόνια υπηρέτησε την ομάδα, ήταν συνέχεια κοντά, έζησε όλες τις στιγμές που πέρασε η ομάδα και θα λείψει σε όλους. Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό που μετράει είναι η νίκη. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και βλέπουμε μπροστά.

Είστε ευχαριστημένος με την απόδοση της Ανόρθωσης; «Πάρα πολύ. Από όλα είμαι ευχαριστημένος. Οι τρεις βαθμοί είναι που μετράνε. Ότι παίρνεις είναι το καλό και εμείς πήραμε τρεις βαθμούς».

Για το γεγονός ότι δεν προχώρησε σε μετεγγραφή η Ανόρθωση, σημείωσε: «Έκλεισε αυτό το θέμα δεν θα μιλάμε για αυτό το θέμα τώρα».

Για την αύξηση των ομάδων και ποια είναι η θέση του, είπε: «Αυτή την ερώτηση να την κάνετε στους υπεύθυνους, δεν είμαι εγώ υπεύθυνος εγώ. Όταν θα πείτε εσείς την άποψη σας μετά να την πω εγώ. Δεν είναι δουλειά δική μου, είναι δουλειά άλλων. Δεν θα με ρωτήσει κανένας εμένα. Δεν ενδιαφέρεται κανένας για την άποψη τη δική μου».

Για το γεγονός ότι ο σύνδεσμος προπονητών με ανακοίνωσή του τάχθηκε υπέρ της αύξησης, ανέφερε: «Εμένα δεν με ρώτησε κανένας. Δουλεύει κανένας από αυτούς που είπαν ναι; (γέλια). Ακόμα καλά είμαστε σε αυτόν τον τόπο (γέλια ξανά)».

Για την επιστροφή του Οκριασβίλι: «Ελπίζω σύντομα να είναι έτοιμος. Κάνει προπονήσεις. Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος στον επόμενο αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ