aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Η Ομόνοια το ήθελε περισσότερο εντός κι εκτός γηπέδων»

Κετσπάγια: «Η Ομόνοια το ήθελε περισσότερο εντός κι εκτός γηπέδων»

Την άποψη ότι η Ομόνοια ήθελε την κατάκτηση του πρωταθλήματος περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου εξέφρασε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΛ.

Τόνισε παράλληλα πως το σημερινό ματς ήταν αδιάφορο, ωστόσο η ομάδ προετοιμάζεται για ένα πολύ σημαντικό ματς για το κύπελλο, ώστε να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο μετά από δεκατρία χρόνια.

Όσα δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήριά στην Ομόνοια που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Είναι η ομάδα που έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο, και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν.

Όσον αφορά το ματς, εμείς σήμερα δώσαμε ένα αδιάφορο παιχνίδι, αλλά μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό ματς, ο τελικός κυπέλλου και πρέπει να προετοιμαστούμε για να πάρουμε ένα τίτλο που αξίζουμε τα τελευταία δύο χρόνια. Η Ανόρθωση δικαιούται να πάρει ένα τίτλο. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, ξέρουμε ποιός είναι ο αντίπαλος και είναι φορμαρισμένος, όπως όμως και εμείς. Ελπίζω ότι μετά από πολλά χρόνια να καταφέρει η ομάδα να πάρει ένα τίτλο, δεκατρία χρόνια είναι πολλά για μια ομάδα σαν την Ανόρθωση.

Σήμερα προσπάθησαν και οι δυο ομάδες και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι στη Β’ φάση. Μπορεί να φαίνεται παράξενο αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Πιστεύω ότι αξίζαμε πολύ περισσότερα στα προηγούμενα ματς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ