aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «H Aνόρθωση θα είναι εκεί, πρωταγωνίστρια!»

Κετσπάγια: «H Aνόρθωση θα είναι εκεί, πρωταγωνίστρια!»

Την κατάκτηση ακόμα περισσότερων τίτλων έθεσε ως στόχο για την επόμενη διετία ο Τιμούρ Κετσπάγια. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της Ανόρθωσης το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γεωργιανός τεχνικός ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο της «Κυρίας», Χρίστο Πουλλαΐδη που τον εμπιστεύθηκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας γι’ άλλα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η αναφορά

«Δύο χρόνια που είμαστε στην ομάδα προσπαθήσαμε, όλοι ξέρουν τι έγινε πέρσι. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι ότι πήραμε τον τίτλο. Αυτό είπαμε από την πρώτη μέρα, ότι θέλουμε τίτλους. Συνεχίζουμε για δύο χρόνια, η ομάδα θα είναι εκεί, πρωταγωνίστρια και εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες στον κόσμο της Ανόρθωσης. Για μένα αυτό το ξενοδοχείο είναι ιδιαίτερο, γιατί εδώ μου έδωσε την ευκαιρία ο Κυριάκος Θεοχάρους και άρχισε την προπονητική μου. Πετύχαμε αρκετά πράγματα, αλλά σημασία για εμάς έχει η συνέχεια. Φάνηκε η απουσία του κόσμου, διότι στον τελικό είδαμε ότι η ομάδα είναι πιο καλή. Ελπίζω ότι τα προβλήματα είναι πίσω μας και βλέπουμε το μέλλον. Ευχαριστώ τον κ. Πουλλαΐδη που μου εμπιστεύθηκε την ομάδα για ακόμα δύο χρόνια και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τίτλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ