aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια για προπονήσεις: «Πρόβλημα είναι το γήπεδο, όχι το σουπερμάρκετ;»

Κετσπάγια για προπονήσεις: «Πρόβλημα είναι το γήπεδο, όχι το σουπερμάρκετ;»

Τη δική του θέση σχετικά με το ότι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης πηγαίνουν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας «Αντώνης Καρράς» κατέθεσε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Μιλώντας στον Super Sport SM (104,0) o Γεωργιανός τεχνικός υποστήριξε ότι οι ποδοσφαιριστές πηγαίνουν είτε μόνοι τους, είτε δύο-δύο για τρέξιμο σε έναν μεγάλο χώρο.

«Προπονούνται και τρέχουν όπως όλος ο κόσμος. Αντί να τρέχουν στους δρόμους τρέχουν στο γήπεδο. Πάνε εκεί ένας-ένας, δύο-δύο, τρέχουν. Δεν έχει γίνει τίποτα. Ο καθένας προσπαθεί να βγάλει είδηση χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα. Είναι μεγάλος χώρος το γήπεδο. Πηγαίνουν παίκτες εκεί και κάνουν προπόνηση. Αντί να τρέχουν στο πεζοδρόμιο, τρέχουν στο γήπεδο. Αν αυτό είναι το πρόβλημα, σε ένα σουπερμάρκετ είναι 50-50 άτομα εκεί δεν έχει πρόβλημα; Οι παίκτες είναι στο γήπεδο σε ένα χώρο 170 μέτρα», ήταν η σχετική αναφορά του προπονητή της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ