aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια για Οκριασβίλι: «Αν βρεθεί ομάδα στην οποία μπορεί να παίξει...»

Κετσπάγια για Οκριασβίλι: «Αν βρεθεί ομάδα στην οποία μπορεί να παίξει…»

Μέσω live στο Instagram, η ιστοσελίδα «Adjarasport» στη Γεωργία, φιλοξένησε για λίγο τον τεχνικό της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος μίλησε για αρκετά θέματα, τα οποία λίγο πολύ είναι γνωστά εδώ στην Κύπρο, γιατί κατά τον τελευταίο καιρό ο Γεωργιανός κόουτς μίλησε συχνά.

Ο τεχνικός της «Κυρίας» αναφέρθηκε στην πιθανότητα ο Τορνίκε Οκριασβίλι, παρόλο που έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση και για του χρόνου να αποχωρήσει μέσα στο ερχόμενο Καλοκαίρι, καθότι αξιολογείται από μεγαλύτερους συλλόγους στο εξωτερικό, ή από ομάδες οι οποίες… φυσάνε το χρήμα.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι που επιθυμεί κι ο Οκριασβίλι: Να κατακτήσει τίτλο με την Ανόρθωση και να φύγει για κάποια μεγαλύτερη ομάδα, ή πιο προηγμένο πρωτάθλημα, το ανέφερε αυτό άλλωστε πρόσφατα στη Γεωργία, χωρίς ωστόσο να ζητήσει να αποχωρήσει.

Μακάρι να παίζει τόσο καλά όπως το κάνει μέχρι τώρα κοντά μας και αν βρεθεί ομάδα και μπορεί να πάει, από εμάς θα είναι OK», είπε ο Κετσπάγια, αφήνοντας να νοηθεί πως αν ικανοποιηθεί και η Ανόρθωση οικονομικά, δεν θα υπάρχει κανένα εμπόδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ