aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Φαβορί ο ΑΠΟΕΛ. Γιατί βιάζεται η ΚΟΠ για τον επαναληπτικό;»

Κετσπάγια: «Φαβορί ο ΑΠΟΕΛ. Γιατί βιάζεται η ΚΟΠ για τον επαναληπτικό;»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του και το πάθος που είχαν στη νίκη με 1-0 επί του ΑΠΟΕΛ για τα ημιτελικά του κυπέλλου, δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός δεν αποδέχθηκε τον τίτλο του φαβορί και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο επαναληπτικός ορίστηκε σε διάστημα μίας βδομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας, κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια ειδικά μετά τα αποτελέσματα που είχαμε. Φάνηκε ότι δεν μας επηρέασαν ψυχολογικά. Ανεξάρτητα το ότι ο ΑΠΟΕΛ παίζει στο β΄ γκρουπ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε και το γκολ. Μείναμε νωρίς με 10 παίκτες μετά και οι παίκτες μας έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν, παίξαμε με ψυχή και δεν αφήσαμε τον ΑΠΟΕΛ να μας απειλήσει πέραν από 1-2 σουτ εκτός περιοχής».

Εάν η Ανόρθωση είναι φαβορί μετά τη νίκη της: «Δεν τελειώσαμε τη δουλειά μας, στο ΓΣΠ μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε ότι η πρόκριση θα κριθεί στα δύο παιχνίδια. Το σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ, παρόλο που παίξαμε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Θέλω να πω μπράβο στους παίκτες γιατί έτρεξαν και πάλεψαν πολύ για να κερδίσουμε. Τώρα θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Ομόνοια και μετά το κύπελλο. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά δεν πιστεύω ότι είμαστε φαβορί. O ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί. Είμαστε χαρούμενοι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι που σίγουρα δεν θα είναι εύκολα».

Φάνηκε ότι προετοιμαστήκατε καλά για αυτό το παιχνίδι… «Μετά τους αγώνες των πλέι οφ που βρεθήκαμε εκτός στόχων στο πρωτάθλημα περιμέναμε αυτό το παιχνίδι. Χαίρομαι γιατί παρά τις δυσκολίες που βρήκαμε στον αγώνα κερδίσαμε το παιχνίδι. Ήμασταν οργανωμένοι μεσοαμυντικά και είχαμε ευκαιρίες μπροστά. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μπει στην περιοχή μας. Οι παίκτες ήθελαν πολύ τη νίκη και χαίρομαι σαν προπονητής τους. Δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Για την εμφάνιση του Κορρέα: «Δεν είχε παίξει, αλλά είναι στην ομάδα γιατί τον πιστεύουμε. Όποιος και να είναι είτε Κορρέα είναι είτε ξένος να είναι για μένα δεν έχει σημασία τι εθνικότητας είναι. Χαίρομαι γιατί στα τρία παιχνίδια που έπαιξε και με τα καλά και με τα λάθη του βοήθησε την ομάδα να πάρουμε τη νίκη».

Για την απόφασή του να πάει με την ίδια ενδεκάδα στα δύο παιχνίδια με Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ: «Εγώ είμαι της άποψης ότι δεν είναι κακό να παίζεις και μεσοβδόμαδα. Το άσχημο είναι ότι τώρα έχουμε  παιχνίδια συνέχεια. Δεν ξέρω, θα μπορούσε η ΚΟΠ να έβαζε τους επαναληπτικούς μετά από δύο βδομάδες. Φαίνεται ότι δεν υπολογίζουν όλες τις ομάδες. Εμείς είμαστε στο πρώτο γκρουπ και πρέπει να παίξουμε απέναντι σε καλές ομάδες, οι άλλοι είναι στο β΄γκρουπ. Γιατί τόση βιασύνη να γίνει το δεύτερο παιχνίδι; Δεν ξέρω. Εμείς ενδιαφερόμαστε κάθε βδομάδα να μπούμε να κάνουμε τη δουλειά μας και στο τέλος όποιος πάρει το πρωτάθλημα ας το πάρει. Αλλά όχι κάποιος να περάσει εύκολα από το Παπαδόπουλος. Εμείς βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για την παρουσία του κόσμου στις προπονήσεις: «Αν μια ομάδα επηρεάστηκε από την παρουσία του κόσμου είμαστε εμείς. Γιατί έχουμε ένα ωραίο γήπεδο και είναι κίνητρο για τους παίκτες. Εμείς φέραμε παίκτες από άλλες ομάδες που δεν έχουν ζήσει πρωταθλητισμό και παρουσία κόσμου. Και ήρθαν τώρα εδώ και είναι πάλι το ίδιο. Ακούω ότι στο θέατρο και στο σινεμά υπάρχει κόσμος. Άνετα θα μπορούσαν να έρθουν από 100 άτομα σήμερα και να υπήρχε ατμόσφαιρα».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ