aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Φανταστείτε πόσο πιεστικό είναι. Αν δεν ερχόταν ο Πουλλαΐδης…»

Κετσπάγια: «Φανταστείτε πόσο πιεστικό είναι. Αν δεν ερχόταν ο Πουλλαΐδης…»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μακροσκελή και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην ιστοσελίδα Larnakasports.com μέσα από την οποία αναφέρεται σε διάφορα θέματα της Ανόρθωσης.

Για την επιστροφή του στην ομάδα που έφερε και την αγωνιστική «ανάσταση», είπε: «Αν δεν ερχόταν ο Πουλλαΐδης θα ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Το οικονομικό είναι που καίει την ομάδα. Τα χρέη δεν είναι κάτι δεκάδες χιλιάδες, είναι εκατοντάδες. Κάποιος πρέπει να τα αναλάβει αυτά και με τον μεγαλομέτοχο μέχρι τώρα πάμε καλά. Και αγωνιστικά και οικονομικά».

Διαβάστε επίσης: «Άστραψε» ξανά ο Τιμούρ: «Μας είπαν τις ίδιες δικαιολογίες»

Και πρόσθεσε: «Όσον αφορά σε εμένα, έχω κάνει δουλειά και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής και ο κόσμος περιμένει. Φανταστείτε πόσο πιεστικό είναι και για μένα. Δεν υπάρχει χρόνος, δεν υπάρχει υπομονή. Κάνουν υπομονή εδώ και 10 χρόνια δεν είναι δέκα μέρες ή δέκα μήνες. Είναι δέκα χρόνια χωρίς τίτλο και υπάρχει η πίεση. Όμως πίεση πάντα θα υπάρχει».

Ο Κετσπάγια είπε και για την πίεση που βάζει στον εαυτό του: «Πρέπει να βάλεις μάξιμουμ στόχους για να πετύχεις. Εμείς δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι η ομάδα δεν θα βγει Ευρώπη. Σημαίνει δεν κάναμε τίποτα. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε να κερδίσουμε το κύπελλο. Θα παίξουμε γι’ αυτό τον στόχο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, πάρα πολλούς παίκτες».

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια για Κατσαράβα: «Τον βλέπουμε, θα έρθει η σειρά του»

Για τις αλλαγές και τις επιλογές του ανά παιχνίδι, τόνισε: «Εγώ δεν είμαι ο προπονητής, που επειδή κερδίσαμε προχθές θα συνεχίσω και την άλλη βδομάδα το ίδιο. Θα παίξω με τον Απόλλωνα τώρα. Βλέπεις την προπόνηση, τους ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό λέω έχουμε μεγάλο ρόστερ. Εγώ θέλω να έχω όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Να τους υπολογίζω. Κάνει καλή προπόνηση, προσπαθεί; Να πάρει τις ευκαιρίες. Δεν σημαίνει όσο κερδίζουμε πάμε με την ίδια ομάδα».

Διαβάστε επίσης: Η «μπηχτή» Κετσπάγια στη διοίκηση Παντελή για την απόδοση του Ράγιος

Ο Κετσπάγια έδωσε και κάποιες απαντήσεις αναφορικά με το θέμα Κοφί και τους λόγους που έμεινε εκτός με την Πάφο. «Όσο απογοητευμένος ή στεναχωρημένος και να είσαι δεν μπορείς να έχεις αυτή την αντίδραση. Αλλαγές γίνονται. Είναι κάποια πειθαρχικά θέματα και ελπίζω ότι έχει καταλάβει το λάθος του. Δεν θέλω να έχουμε αυτά τα προβλήματα, γιατί δυστυχώς η θέση μας είναι πάρα πολύ δύσκολη. Πιστεύω θα είναι μάθημα και γι’ αυτόν και γι’ άλλους, ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν θα περάσουν απαρατήρητες», εξήγησε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ