aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Είναι ο ηγέτης μας. Ήρθε αργά ψες και έδειξε την κλάση του»

Κετσπάγια: «Είναι ο ηγέτης μας. Ήρθε αργά ψες και έδειξε την κλάση του»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την ευρεία νίκη με 4-0 επί του Ολυμπιακού ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο τεχνικός της Ανόρθωσης υπογράμμισε πως τον αφήνει ικανοποιημένο και το μηδέν παθητικό καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος οι «μαυροπράσινοι» είχαν σκοράρει σε όλα.

Ο Γεωργιανός προπονητής χαρακτήρισε τον Ρούβεν Ράγιος ηγέτη της Ανόρθωσης και τόνισε πως ο Ισπανός έδειξε τον επαγγελματισμό και την κλάση του, καθώς ήταν με άδεια λόγω της γέννησης του παιδιού του, ενσωματώθηκε με την ομάδα το βράδυ του Σαββάτου (2/3) και κατάφερε πάλι να έχει σπουδαία απόδοση.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ράγιος τρέλανε (ξανά) κόσμο και γιόρτασε για την κόρη του

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πιστεύω έγινε καλό παιχνίδι. Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα. Κερδίσαμε 4-0 μια ομάδα όπως τον Ολυμπιακό που δυσκόλεψε όλες τις ομάδες, δεν ήταν εύκολος για κανέναν και σε όλους έβαλε γκολ. Εγώ είμαι χαρούμενος γιατί εκτός από τα τέσσερα τέρματα που πετύχαμε δεν δεχθήκαμε γκολ και δεν δώσαμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να μας κάνει σημαντική φάση. Όπως είπαμε στα αποδυτήρια είναι τρεις βαθμοί και υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Είναι ευχάριστο ότι στην έδρα μας έρχεται ο κόσμος και μας δίνει δύναμη. Θέλουμε να συνεχίσουμε, έρχονται πολλά παιχνίδια. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και πιστεύω θα βρει τον δρόμο του».

Διαβάστε επίσης: «Πανέμορφη Κυρία» στην κορυφή με… παπάδες του Ράγιος!

Για τον Ράγιος: «Συγχαρητήρια στον Ράγιος για τη γέννηση της κόρης του. Του είχαμε δώσει άδεια μερικές ώρες να έρθει αργά χθες. Πήγε είδε τη γυναίκα του και ήρθε αργά ψες. Είναι επαγγελματίας και έδειξε την κλάση του ξανά. Είναι ο ηγέτης της ομάδας, το έδειξε από την αρχή και ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ