aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Δεν παίχθηκε 20’ ποδόσφαιρο. Κάτι έγινε για να σκιστεί το κεφάλι»

Κετσπάγια: «Δεν παίχθηκε 20’ ποδόσφαιρο. Κάτι έγινε για να σκιστεί το κεφάλι»

Άδικο για τον Απόλλωνα χαρακτήρισε ο Τιμούρ Κετσπάγια εάν η Ανόρθωση κατάφερνε να κερδίσει το ντέρμπι της πρεμιέρας της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Ο Γεωργιανός τεχνικός στάθηκε και στις καθυστερήσεις που υπήρχαν στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ για τη βαθμολογική διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία παραδέχθηκε ότι κάθε απώλεια πλέον είναι σημαντική.

Οι δηλώσεις

«Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά. Έγιναν κάποια πράγματα, ο Απόλλων έμεινε με δέκα παίκτες. Πιστεύω ότι προσπαθήσαμε πολύ, δημιουργήσαμε αρκετά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς σε μία φάση δεχθήκαμε γκολ σε αντεπίθεση, αλλά πάλι στο 2-0 προσπαθήσαμε, κάναμε αρκετές ευκαιρίες βάλαμε δύο γκολ και στο τέλος μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αλλά θα ήταν άδικο για τον Απόλλωνα που ήταν 70 λεπτά με δέκα παίκτες και έβαλε δύο γκολ. Σίγουρα το δεύτερο ημίχρονο δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο 20 λεπτά και μπήκαν μόνο τέσσερα λεπτά καθυστέρηση.

Δεν μου αρέσει, όταν έχεις 90 λεπτά να κερδίσεις δεν είναι θέμα τα 3, 4 ή 5 λεπτά η καθυστέρηση. Όμως αν είναι δέκα λεπτά η καθυστέρηση στο παιχνίδι δεν γίνεται… Δεν μπορώ να σχολιάσω τις φάσεις, δεν τις έχω δει. Αλλά όταν σκίστηκε το κεφάλι του παίκτη και έτρεχε αίμα σίγουρα κάτι έγινε. Το αποτέλεσμα ούτε για εμάς ούτε για τον Απόλλωνα ήταν καλό. Υπάρχουν άλλα εννιά παιχνίδια και θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για τα αμυντικά λάθη: «Όταν κάνεις τέτοια εύκολα λάθη, ειδικά το πρώτο και εμένα αυτό με πείραξε περισσότερο και υπήρχαν παίκτες αμαρκάριστοι στην περιοχή. Στο δεύτερο αφήσαμε τον παίκτη μόνο του ενώ ήταν τρεις δικοί μας στην άμυνα. Όμως, κάποια στιγμή θα ερχόταν και αυτό. Σίγουρα δεν είναι εύκολο ούτε για εμάς, αλλά ούτε για τους άλλους».

Έχει αυξηθεί η διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται… «Κάθε απώλεια μπορεί να στοιχήσει. Όταν οι άλλοι κερδίζουν και εσύ όχι, ξεφύγουν. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους και θα δούμε τι θα βγει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ