aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Δεν είναι μόνο το γκολ του Χριστοφή, έκανε πολλά…»

Κετσπάγια: «Δεν είναι μόνο το γκολ του Χριστοφή, έκανε πολλά…»

Πιο δύσκολη απ’ ότι δείχνει το σκορ (3-0) χαρακτήρισε ο Τιμούρ Κετσπάγια τη νίκη της Ανόρθωσης επί της Δόξας. Ο Γεωργιανός προπονητής παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, ενώ μιλώντας για το ντεμπούτο του Δημήτρη Χριστοφή που συνδυάστηκε με γκολ δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του Κύπριου επιθετικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Το σκορ μπορεί αν δείχνει ότι ήταν εύκολη νίκη, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολη. Η Δόξα μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαν περισσότερους παίκτες στη μεσαία γραμμή και κράτησαν μπάλα. Στη φάση που έχασε ο Καρλίτος αν δεχόμασταν γκολ δεν ξέρω πως θα πήγαινε το παιχνίδι. Ευτυχώς σκοράραμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και μετά μόλις άρχισε το δεύτερο. Ήμασταν βελτιωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε τρίτο παιχνίδι σε μία βδομάδα και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Δεν παίζουμε μόνοι μας, είναι και άλλοι στο γήπεδο. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να παίζουμε κάθε τρεις ημέρες. Όταν παίζεις για ένα μήνα συνέχεια κάθε τρεις μέρες δεν είναι εύκολο. Είναι καλό που ήρθε χθες ο Χριστοφή μπήκε σήμερα και έβαλε γκολ. Αυτό θα μας βοηθήσει και εμάς και τον ίδιο ψυχολογικά για να μας βοηθήσει στη συνέχεια. Η Δόξα είναι καλή ομάδα και δεν το λέω έτσι. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, επιθετικό και αδικείται από πολλά παιχνίδια. Ελπίζω ότι θα έχουμε καλά παιχνίδια και στα πάνω στρώματα και στα κάτω, αρέσεις τον κόσμο. Εμείς θέλουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για την κακή εμφάνιση του Κατσαράβα: «Υπάρχουν κάποιες φορές που δεν μπορείς να έχεις καλή απόδοση. Είναι νέο παιδί, μαθαίνει πράγματα και ελπίζω να είναι καλύτερος στο επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι μόνο από τον Κατσαράβα που δεν ήμουν ευχαριστημένος. Απλά οι άλλοι είχαν τη δικαιολογία ότι έπαιξαν τρίτο παιχνίδι συνεχόμενο».

Για την παρουσία του Χριστοφή: «Μιλήσαμε μαζί του. Ξέραμε ότι έπαιξε 90’ πριν μια βδομάδα και χαίρομαι που μπήκε και έβαλε το γκολ. Όχι μόνο το γκολ. Μας βοήθησε με τις κινήσεις του στην επίθεση, κράτησε την μπάλα και είμαι χαρούμενος που ένας παίκτης που ήρθε χθες μας βοήθησε τόσο πολύ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ