aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: Από τα χαρτονομίσματα της πικρίας στη μεγάλη επιστροφή

Κετσπάγια: Από τα χαρτονομίσματα της πικρίας στη μεγάλη επιστροφή

Με αποδοκιμασίες και ψεύτικα χαρτονομίσματα υποδέχθηκαν, ορισμένοι, οπαδοί της Ανόρθωσης τον Τιμούρ Κετσπάγια τον Φεβρουάριο του 2016, όταν επέστρεψε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για πρώτη φορά ως αντίπαλος της Ανόρθωσης. Ο Γεωργιανός ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ τότε τέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα που δοξάστηκε και δόξασε. Στο τέλος του αγώνα δεν έκρυψε την πικρία του για την αντιμετώπιση που έτυχε από μερίδα οπαδών της Ανόρθωσης.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Χρίστος Πουλλαΐδης έδωσε τα κλειδιά του «Αντώνης Παπαδόπουλος» στον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο «καραφλός» επέστρεψε στο «σπίτι» του και η αποθέωση που γνώρισε στην πρώτη ανοικτή προπόνηση και ακολούθως σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια έδειξε πως τα όσα συνέβησαν εκείνο το απόγευμα τον Φεβρουάριο του 2016 δεν ήταν «μίσος», αλλά η αντίδραση όταν βλέπεις που κάτι θεωρείς δικό σου στην αντίθετη πλευρά.

Πλέον, ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι ξανά στον πάγκο της Ανόρθωσης και καλείται να οδηγήσει την «Κυρία» στον δρόμο των επιτυχιών. Το παιχνίδι της Κυριακής (22/9) με την Πάφος FC δεν είναι ένα τυχαίο παιχνίδι. Είναι ιστορικό. Ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά από 11 χρόνια επιστρέφει ξανά στο «κάστρο» του και θα πάρει θέση στην άκρη του πάγκου της Ανόρθωσης για πρώτη φορά στη δεύτερη θητεία του.

Θυμηθείτε την αντίδραση του Κετσπάγια στην υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί της Ανόρθωσης

«Υπήρχαν και κάποια πράγματα εξωαγωνιστικά. Δυστυχώς για αυτούς τους ανθρώπους ότι και να κάνουν η ιστορία είναι γραμμένη εκεί δεν μπορούν να την ξεγράψουν. Αλλά, είμαι τόσα χρόνια στην Κύπρο έχω μάθει την νοοτροπία. Όταν ένας άνθρωπος πετυχαίνει, αντί να βοηθήσουμε προσπαθούμε να του δημιουργήσουμε πρόβλημα και να τον ρίξουμε. Μέχρι και αυτοί οι άνθρωποι που τους κάναμε να ακουμπήσουν το όνειρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα, δυστυχώς, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας. Ήταν πολύ δύσκολο να έρθεις εδώ να κερδίζεις, εμείς το κάναμε και βλέπουμε μπροστά. Ζω πολλά χρόνια εδώ. Είμαι και εγώ Κυπραίος, αλλά με διαφορετική νοοτροπία. Είναι δύσκολο να βλέπεις κάποιους ανθρώπους… Τη δουλειά που κάναμε εδώ… Ότι καλό έχουν να θυμούνται και στα επόμενα 100 χρόνια που θα ζήσουν, είναι αυτά που κάναμε εμείς. Και αυτό είναι το ευχαριστώ τους. Δεν το λέω για όλους. Αλλά και αυτοί που ήταν δίπλα κανείς δεν πήγε να τους πει “ρε εσύ μ@λ@κ@ κάτσε κάτω. Σίγουρα περίμενα. Δεν έγινε κάτι που δεν το περίμενα. Αλλά τι να πούμε. Δεν υπάρχει λόγος. Ότι κάνεις σήμερα, αύριο είναι ξεχασμένο στην Κύπρο. Κάθε βδομάδα στην Κύπρο όλοι δίνουν εξετάσεις, άσχετα με το τι έκανες προηγουμένως. Αυτή είναι η αχαριστία. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτού του τόπου. Δεν εκτιμάμε τίποτε. Και όταν δεν εκτιμάς τίποτε δεν κερδίζεις τίποτε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ