aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Ξεχάσαμε τον Απόλλωνα, το 100% με την Πάφο»

Κέρκεζ: «Ξεχάσαμε τον Απόλλωνα, το 100% με την Πάφο»

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Πάφο παρέθεσε στα ΜΜΕ ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του έχει ξεχάσει τον αγώνα με τον Απόλλωνα, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι για την είσοδο της στην εξάδα.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Μηνάς Αντωνίου, ο οποίος είπε πως απομένουν τέσσερις τελικοί μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν, ενώ κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει όπως βοήθησε και με τον Απόλλωνα.

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Ετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι με την Πάφο σε πολύ καλό περιβάλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά και τη νοοτροπία των παικτών κατά την προετοιμασία, η νίκη με τον Απόλλωνα βοήθησε πολύ. Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που άλλαξε πολύ τρόπο παιχνιδιού με τον νέο προπονητή. Ξέρουμε ότι πρέπει να δώσουμε το 100% για να επιστρέψουμε με τη νίκη. Δεν θα έχουμε τον Αγκάνοβιτς και τον Χάρη Κυριάκου λόγω καρτών, ενώ ο Γκοντάλ δεν είναι έτοιμος ακόμα για να είναι στην αποστολή. Όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι».

Για τα αποδυτήρια: «Το ντέρμπι είναι πολύ διαφορετικό από τα άλλα παιχνίδια, υπάρχει πολύς συναισθηματισμός. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου, δουλεύουν πολύ σοβαρά και ξέχασαν ήδη το ντέρμπι».

Για την εξάδα: «Μένουν τέσσερα παιχνίδι. Πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πριν την ΑΕΚ είπα ότι εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με την Πάφο, να μη σκεφτόμαστε τίποτα άλλο».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Μηνάς Αντωνίου, που ανέφερε τα εξής: «Πήραμε μια μεγάλη νίκη με τον Απόλλωνα. Τώρα έχουμε έναν διαφορετικό αντίπαλο. Για να έχει αξία η νίκη με τον Απόλλωνα πρέπει να συνεχίσουμε με την Πάφο. Θα πάμε συγκεντρωμένοι. Μένουν τέσσερις τελικοί για να μπούμε στην εξάδα. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να μας βοηθήσει στο γήπεδο όπως μας βοήθησαν με τον Απόλλωνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ