aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Το είπα ξανά, η ήττα από τη Σαλαμίνα μάς έκανε καλό…»

Κέρκεζ: «Το είπα ξανά, η ήττα από τη Σαλαμίνα μάς έκανε καλό…»

Ο Ντούσαν Κέρκεζ συγχάρηκε τους παίκτες του για την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη επί της Πάφου με 2-1 στο Τσίρειο, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που ήταν στο Τσίρειο, αλλά και τους οργανωμένους που δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα έξω από αυτό.

Αρχικά ανέφερε: «Ευχαριστώ τον Κόπιτς για τα καλά του λόγια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν καλό παιχνίδι και το άξιζαν. Ξέραμε ότι η Πάφος είχε αρκετά προβλήματα, όπως είχαμε και εμείς. Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε εναντίον τους. Ακόμα κι έτσι τα πρώτα ένδεκα λεπτά ήταν καλή η Πάφος. Ήταν αρκετά καλή στην αρχή μας δυσκόλεψε και μας ήρθε έκπληξη έτσι όπως έπαιξαν, περιμέναμε άλλο σύστημα. Στη συνέχεια προσαρμοστήκαμε. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο μέρος, αλλά το κάναμε στην επανάληψη και ήταν σημαντικό να έχουμε υπομονή και να περιμένουμε να βρούμε ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ για να σκοτώσουμε το παιχνίδι. Αυτή η νίκη είναι ομαδική και συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ευχαριστώ τον κόσμο μας. Δεν ήταν πολλοί αλλά μάς στήριξαν. Καλή συνέχεια στην Πάφο και στον συνάδελφο».

Σχετικά με την κατάσταση του Τόρες που τραυματίστηκε στο τέλος του ματς, είπε: «Θα πρέπει να περιμένουμε τις ιατρικές εξετάσεις, μετά από 7-8 μήνες απουσίας είναι λογικό πως δεν μπορεί να αγωνιστεί όπως προηγουμένως και ακόμη χρειάζεται χρόνο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής και είναι σημαντικό να μπορούν να βοηθούν όταν τους χρειάζεται η ομάδα».

Προσθέτοντας, είπε: «Είπα ότι η ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα πιστεύω ότι μας βοήθησε και είναι σημαντικό ότι και μετά την Ευρώπη και τις μετεγγραφές στο τέλος χρειαζόταν χρόνος για να ανέβει επίπεδο η ομάδα και να δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι ότι είναι καλύτερη. Είμαι ικανοποιημένος γι’ αυτό».

Και κατέληξε: «Παραλίγο να ξεχάσω. Θέλω να πω ευχαριστώ στους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ που παρόλο που δεν ήταν στην κερκίδα, ήταν έξω από το Τσίρειο κι έκαναν καλή ατμόσφαιρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ