aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Θέλω να πω κάτι στον Καϊρίνο που ήταν συμπαίκτης μου...»

Κέρκεζ: «Θέλω να πω κάτι στον Καϊρίνο που ήταν συμπαίκτης μου…»

Ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ, μετά από την νίκη επί της Καρμιώτισσας με 3-1, τόνισε ότι οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση στο β’ μέρος, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για τον τραυματισμό των Τόρες και Έουλερ, αναφέροντας πως το πρ΄ποβλημα του Βραζιλιάνου είναι πιο σοβαρό.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήταν πανάξια η νίκη. Σεβαστήκαμε την Καρμιώτισσα και κάναμε καλή ανάλυση. Σκοράραμε και μετά από δύο λεπτά ήρθε ένα γκολ-σοκ. Μετά χρειαστήκαμε ένα διάστημα για να επανέλθουμε και σε εκείνο το διάστημα η Καμριώτισσα ήταν καλύτερη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, κάναμε ευκαιρίες, παίξαμε πολύ καλά και νικήσαμε. Δεν μπορείς να είσαι καλύτερος για 90 λεπτά», είπε και συνέχισε:

«Συγχαρητήρια στον Χρύση για την ομάδα του και θα κάνουν πολύ καλά πράγματα. Θέλω να πω και κάτι για τον Καϊρίνο που ήταν ο MVP. Ήταν και συμπαίκτης μου. Είναι σαν το παλιό καλό κρασί, όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερος. Να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε αλλά και αυτούς που δεν ήρθαν».

Για την κατάσταση των Έουλερ και Τόρες: «Φαίνεται να είναι πιο σοβαρό το πρόβλημα του Έουλερ. Θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις».

Αν ήταν συμφωνεί πως ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ΑΕΛ στο σύνολο: «Ναι. Ειδικά το δεύτερο μέρος ήταν το καλύτερο μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ