aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: Θαυμασμός και... μεταφορά σοβαρότητας στους ποδοσφαιριστές

Κέρκεζ: Θαυμασμός και… μεταφορά σοβαρότητας στους ποδοσφαιριστές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ έχει σωστή αμυντική θωράκιση, ταχύτητα και δύναμη. Τουλάχιστον αυτό έδειξε έως τώρα. Ο Βόσνιος τεχνικός της ΑΕΛ θαυμάστηκε προχθές για την τακτική του στο ντέρμπι με την Ανόρθωση (1-0) και πιο πολύ για τις κινήσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Έριξε στο παιχνίδι τον Μακρή που μπορούσε να τρέξει και να πιέσει πιο πολύ από τον Χουράδο, ενώ όταν η θηλιά πήγε να σφίξει προς το τέλος, πέρασε στο παιχνίδι και τον Μυτίδη! Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε τον αγώνα με τέσσερις επιθετικούς και είναι ενδεικτικό πως στο τελευταίο 20λεπτο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ βοηθά τους παίκτες του, είναι δίκαιος και βρίσκει έως τώρα τις λύσεις στα δύσκολα. Τα σημάδια της φετινής ΑΕΛ είναι ενθαρρυντικά, όμως ο δρόμος είναι μακρύς. Κάθε ματς είναι και μια νέα δοκιμασία, όπως αυτό με την Πάφος FC το προσεχές Σάββατο στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η σοβαρότητα του προπονητή περνά και στους ποδοσφαιριστές. Ούτε η νίκη επί της Ανόρθωσης μπορεί να τους παρασύρει, ούτε και η βαριά ήττα που δέχτηκε η προσεχής αντίπαλος από τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ