aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Θα τα δώσουμε όλα για τον κόσμο που θα μας βλέπει από την τηλεόραση»

Κέρκεζ: «Θα τα δώσουμε όλα για τον κόσμο που θα μας βλέπει από την τηλεόραση»

Στην κάμερα της ΑΕΛ μίλησε ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΕΝΠ αλλά και στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Η κατάσταση είναι καλή, περιμένουμε ακόμα κάποιους παίκτες για να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν. Δουλέψαμε κάποια πράγματα που μπορεί να μας βοηθήσουν στην συνέχεια, είμαι ευχαριστημένος. Σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι, δεν ξέρω πόσο, βλέπουμε κάθε ομάδα ότι πάει καλά στο πρωτάθλημα, είναι δυνατό πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι να τα δώσουμε όλα να κερδίσουμε».

Για την παρουσία των διεθνών της ΑΕΛ: «Σίγουρα βλέπω τους παίκτες μου που παίζουν στις εθνικές, ο Νταβόρ έπαιξε δύο παιχνίδια και έπαιξε πολύ καλά στην εθνική Ελπίδων Σκοπίων, τώρα θα έρθει πίσω και είναι σε καλή κατάσταση, ο Μηνάς έπαιξε καλά, ο Γκαζαριάν πήρε λίγο χρόνο, είναι πολύ σημαντικό που δεν έχει πρόβλημα και τώρα θα έρθει πίσω έτοιμος. Για μένα είναι σημαντικό να έχουμε παραπάνω παίκτες στην εθνική και όταν παίζουν να παίζουν καλά».

Για τον κόσμο της ΑΕΛ: «Σίγουρα αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή για κανένα, είναι δύσκολη κατάσταση και πρέπει να προσέξουμε όλοι, θα τα δώσουμε όλα να κερδίσουμε και για τον κόσμο που θα μας βλέπει από την τηλεόραση και για εμάς, θέλουμε να τελειώσει σύντομα όλο αυτό και να έρθουν στο γήπεδο να μας βοηθήσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ